Çfarë është letra e regjistruar

Një letër e regjistruar është një letër që regjistrohet dhe gjurmohet gjatë gjithë kohës në sistemin e postës dhe kërkon që postuesi të marrë një nënshkrim për ta dorëzuar atë. Shumë kontrata të tilla si politikat e sigurimit dhe dokumentet ligjore specifikojnë që njoftimi duhet të jetë në formën e një letre të regjistruar. Duke regjistruar një letër, dërguesi ka një dokument ligjor që tregon se njoftimi është dorëzuar.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.