NË NEVOJË PËR AVOKATIN TIK?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

/
Avokat i TIK-ut
/

Avokat i TIK-ut

Si rezultat i shpikjes së internetit, janë lindur shumë pyetje ligjore.

Menyja e Shpejtë

Kjo u pasua nga instalimi i ligjit për TIK. E drejta e TIK-ut ka shumë ndërhyrje me fushat e tjera të ligjit, siç janë ligji i kontratave, ligji i privatësisë dhe ligji i pronësisë intelektuale. Brenda të gjitha këtyre fushave të ligjit, mund të lindin pyetje në lidhje me ligjin e TIK-ut. Këto pyetje mund të jenë si më poshtë: 'a është e mundur të kthej diçka që kam blerë në internet?', 'Cilat janë të drejtat e mia kur përdor internetin dhe si ruhen këto të drejta?' dhe 'a është përmbajtja ime në internet e mbrojtur nën ligjin e të drejtave të autorit?' Sidoqoftë, ligji i TIK-ut në vetvete mund të ndahet në fusha specifike të ligjit të TIK-ut, siç janë ligji i softverit, ligji i sigurisë dhe tregtia elektronike.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Ekipi i Law & More ka njohuri të qarta në lidhje me ligjin e TIK-ut dhe në lidhje me fushat e ligjit që ndërfaqen me ligjin e TIK-ut. Prandaj, avokatët tanë mund t'ju ofrojnë këshilla për çështjet e mëposhtme:

  • Ligji i sigurisë;
  • SaaS dhe Cloud;
  • Kontrata IT;
  • Marrëveshjet e vazhdimësisë dhe ruajtja;
  • Ligji për dyqanet në internet;
  • Bashkë-vendndodhja e pritjes;
  • Ligji i softuerit;
  • Softuer me burim të hapur;
  • Softueri Industrial.

Çfarë thonë klientët për ne

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit dhe udhëzim i përsosur!

Z. Meevis më ka ndihmuar në një çështje të ligjit të punës. Ai e bëri këtë, së bashku me ndihmësin e tij Yara, me shumë profesionalizëm dhe integritet. Krahas cilësive të tij si avokat profesionist, ai mbeti në çdo kohë i barabartë, një njeri me shpirt, që të jepte një ndjenjë të ngrohtë dhe të sigurt. Hyra në zyrën e tij me duar në flokë, zoti Meevis më dha menjëherë ndjesinë se mund t'i lëshoja flokët dhe ai do të merrte përsipër që nga ai moment, fjalët e tij u bënë vepra dhe premtimet u mbajtën. Ajo që më pëlqen më shumë është kontakti i drejtpërdrejtë, pavarësisht ditës/orarit, ai ishte aty kur kisha nevojë për të! Një top! Faleminderit Tom!

Nora

Eindhoven

10

i shkëlqyer

Aylin është një nga avokatet më të mira të divorcit, e cila është gjithmonë e arritshme dhe jep përgjigje me detaje. Edhe pse na u desh të menaxhonim procesin tonë nga vende të ndryshme, nuk u përballëm me ndonjë vështirësi. Ajo e menaxhoi procesin tonë shumë shpejt dhe pa probleme.

Ezgi Balik

Harlem

10

Pune e bukur Aylin

Shumë profesional dhe gjithmonë efikas në komunikim. Te lumte!

Babil

Lelystad

10

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

mike

Hoogeloon

10

Rezultat i shkëlqyer dhe bashkëpunim i këndshëm

I paraqita rastin tim LAW and More dhe u ndihmua shpejt, me dashamirësi dhe mbi të gjitha në mënyrë efektive. Jam shumë i kënaqur me rezultatin.

Sabine

Eindhoven

10

Trajtimi shumë i mirë i çështjes sime

Do të doja të falënderoja shumë Aylin për përpjekjet e saj. Jemi shumë të kënaqur me rezultatin. Klienti është gjithmonë qendror me të dhe ne jemi ndihmuar shumë mirë. Njohuri dhe komunikim shumë i mirë. Rekomandoni vërtet këtë zyrë!

Shahin kara

Veldhoven

10

Ligjërisht i kënaqur me shërbimet e dhëna

Situata ime u zgjidh në një mënyrë që mund të them vetëm se rezultati është ashtu siç doja. Më ndihmuan për kënaqësinë time dhe mënyra se si veproi Aylin mund të përshkruhet si e saktë, transparente dhe vendimtare.

Arsalani

Mierlo

10

Gjithçka e rregulluar mirë

Që në fillim patëm një klikim të mirë me avokaten, ajo na ndihmoi të ecnim në rrugën e duhur dhe largoi paqartësitë e mundshme. Ajo ishte e qartë dhe një person njerëzor që ne e përjetuam si shumë të këndshme. Ajo e bëri të qartë informacionin dhe nëpërmjet saj ne dinim saktësisht se çfarë të bënim dhe çfarë të prisnim. Një përvojë shumë e këndshme me Law and more, por sidomos me avokatin me të cilin kemi pasur kontakt.

Vera

Helmond

10

Njerëz shumë të ditur dhe miqësorë

Sherbim shume i mire dhe profesional (ligjor). Komunikoni dhe punoni në të njëjtën kohë. Ik ben geholpen dera dhr. Tom Meevis në mw. Aylin Selamet. Me pak fjalë, kam pasur një përvojë të mirë me këtë zyrë.

Mehmet

Eindhoven

10

I madh

Njerëz shumë miqësorë dhe shërbim shumë i mirë…nuk mund të them ndryshe kjo është super e ndihmuar. Nëse ndodh, unë patjetër do të kthehem.

Jacky

Bree

10

Juristët tanë Administrativë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Ligji i Sigurisë

E Drejta e Sigurisë është fusha e ligjit që merret me mbrojtjen e informacionit. Temat që nuk janë të rralla në këtë fushë të ligjit përfshijnë viruset e kompjuterit, ndërhyrjet në kompjuter, hakimin dhe përgjimin e të dhënave. Për të mbajtur të sigurt informacionin e ndjeshëm dhe konfidencial, ekzistojnë një tërësi masash të mundshme. Për shembull, vetë ndërmarrjet shpesh përdorin masa jo juridike bazuar në një analizë rreziku. Sidoqoftë, kjo mbrojtje gjithashtu ka një bazë ligjore. Në fund të fundit, është ligjvënësi që përcakton se sa të rrepta duhet të jenë këto masa të sigurisë.

Kur mendoni për masa legjislative, mund të mendoni edhe për 'Personsgegevens lagur nga besimi' (Akti i Mbrojtjes së të Dhënave Personale). Ligji për Mbrojtjen e të Dhënave Personale thotë se duhet të jetë e qartë se çfarë masash janë marrë për të mbrojtur të dhënat personale nga humbja ose përpunimi i paligjshëm. Kjo mund të përfshijë një lidhje të koduar midis serverit dhe vizitorit: lidhja SSL. Fjalëkalimet janë gjithashtu pjesë e një sigurie të tillë.

Përveç Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, akte të caktuara janë gjithashtu të kriminalizuara. Hacking është i dënueshëm në bazë të nenit 128ab të Kodit Penal Hollandez.

Për të mbrojtur informacionin tuaj, është e rëndësishme të dini se si funksionon siguria e informacionit dhe si të mbroni të dhënat tuaja dhe të dikujt tjetër në një mënyrë sa më të sigurt. Law & More mund t'ju këshillojë për aspektet juridike të sigurisë së informacionit.

SAAS & ReSAAS & Re

Softueri si një Shërbim, ose SaaS, është softuer që ofrohet si një shërbim. Për një shërbim të tillë, përdoruesi nuk ka nevojë të blejë softuerin, por mund të hyjë në SaaS në internet. Avantazhi i shërbimeve SaaS është se kostot për përdoruesin janë relativisht të ulëta.

Një shërbim SaaS si Dropbox është një shërbim cloud. Një shërbim cloud është një rrjet ku informacioni ruhet në Cloud. Përdoruesi nuk është pronar i Cloud dhe kështu nuk është përgjegjës për mirëmbajtjen e tij. Ofruesi i Cloud është përgjegjës për Cloud. Shërbimet në re gjithashtu janë të detyruara për rregullore të caktuara, të cilat kryesisht janë rregulla që lidhen me privatësinë.

Law & More mund t'ju këshillojë për shërbimet tuaja SaaS dhe cloud. Avokatët tanë posedojnë njohuri dhe përvojë në këtë fushë të ligjit, si rezultat i së cilës ata mund t'ju ndihmojnë në të gjitha pyetjet tuaja.

Kontratat e IT

Si rezultat i botës sonë dixhitale, shumë kompani janë bërë të varura nga funksionimi i duhur i teknologjisë së informacionit. Për shkak të këtij zhvillimi, është duke u bërë gjithnjë e më e rëndësishme që të ketë çështje të caktuara të IT të organizuara mirë. Për shembull, për blerjen e pajisjeve kompjuterike ose licencës së softuerit, duhet të hartohet një kontratë informatike.

Kontratat e TI-ve, siç sugjeron emri, nuk janë asgjë më pak se kontrata "të rregullta", siç janë kushtet e përgjithshme të blerjes, deklarata e intimitetit, kontratat e punës, marrëveshjet e softuerit, marrëveshjet SaaS, marrëveshjet e cloud dhe marrëveshjet e ruajtjes. Në një kontratë të tillë, marrëveshje janë bërë në lidhje me, për shembull, çmimin, garancinë ose detyrimin në lidhje me një të mirë ose shërbim.

Mund të ketë probleme gjatë hartimit ose respektimit të një kontrate IT. Për shembull, mund të ketë paqartësi se çfarë duhet të dorëzohet ose nën cilat kushte specifike. Prandaj është e rëndësishme që të bëhen aranzhime të qarta dhe që këto marrëveshje të dokumentohen në një marrëveshje.

Law & More mund t'ju këshillojë për të gjitha kontratat tuaja për IT. Ne do të vlerësojmë situatën tuaj dhe mund të hartojmë një kontratë me cilësi të shëndoshë për të përmbushur nevojat tuaja.

Skemat e vazhdimësisëSkemat e Vazhdimësisë & ​​Ruajtja

Për përdoruesit e teknologjisë së informacionit është e rëndësishme që ata të jenë të sigurt se softueri dhe të dhënat e tyre mund të vazhdojnë të përdoren. Një skemë vazhdimësie mund të sigurojë një zgjidhje. Një skemë e tillë e vazhdimësisë do të përfundohet në bashkëpunim me ofruesin e shërbimit IT. Kjo do të thotë që, në rast të falimentimit për shembull, shërbimet e TI mund të vazhdojnë.

Për krijimin e një skeme vazhdimësie, do të jetë e nevojshme të shihet lloji i shërbimit IT. Ndonjëherë një skemë ruajtjeje e kodit burimor do të jetë e mjaftueshme, ndërsa në raste të tjera do të jetë e nevojshme të bëhen marrëveshje shtesë. Në rast të vazhdimësisë së një Re, një për shembull duhet të mbani në mend si furnitorët ashtu dhe ofruesit e pritjes.

Një skemë vazhdimësie është thelbësore për mirëmbajtjen e të dhënave tuaja. Law & More mund t'ju këshillojnë për skemat e vazhdimësisë. Ne mund t'ju ndihmojmë të hartoni një skemë të tillë në mënyrë që të siguroni programin dhe të dhënat tuaja.

Ligji për dyqanet në internet

Dyqanet në internet merren me një numër të madh të kornizave ligjore me të cilat ato duhet të përputhen. Blerja në distancë, të drejtat e konsumatorit, legjislacioni i cookie-t, direktivat evropiane dhe më shumë janë aspekte ligjore me të cilat do të përballet një dyqan në internet. Termi 'ligji i dyqaneve në internet' siguron një term gjithëpërfshirës për këtë.

Për shkak të shumë rregullave, ka të ngjarë që ju në një moment "të mos shihni drurin për pemë". A duhet të përdor terma dhe kushte? Si e kujton punën e klientit? Informationfarë informacioni duhet të ofroj në faqen time? Cilat rregulla ekzistojnë në lidhje me pagesën? Po në lidhje me legjislacionin për cookie-t? Shouldfarë duhet të bëj me të dhënat personale që kam marrë përmes dyqanit tim në internet? Kjo është një përzgjedhje e pyetjeve me të cilat mund të përballet një pronar i dyqanit në internet.

Shtë e rëndësishme që këto çështje të rregullohen siç duhet. Përndryshe, ju mund të rrezikoni një gjobë. Këto gjoba mund të arrijnë lartësi të mëdha dhe mund të kenë ndikim në kompaninë tuaj. Duke qenë i informuar mirë për këto çështje, prandaj do të minimizoni rreziqet tuaja.

Law & More mund t'ju këshillojë për pajtueshmërinë tuaj me legjislacionin përkatës. Për më tepër, ne mund t'ju ndihmojmë të hartoni dokumentet ligjore që janë të rëndësishme për dyqanin tuaj në internet.

Pritja dhe kolokimiPritja dhe kolokimi

Kur dikush pret ose dëshiron të presë një faqe në internet, duhet të mbani në mend dispozitat ligjore në fuqi. Kur hostoni një uebfaqe, të dhënat do të ruhen dhe ndonjëherë edhe do të kalohen. Prandaj është e rëndësishme të dini se si ju duhet t'i trajtoni këto të dhëna përballë klientit tuaj, por edhe ndaj palëve të treta.

Ju do të duhet të keni terma të qartë në lidhje me mbajtjen tuaj dhe aspektet ligjore të tij. Shtë e rëndësishme që klientët të dinë se çfarë ndodh me të dhënat e tyre. Konsumatorët e konsiderojnë të rëndësishme që të dhënat e tyre mbrohen me kujdes. Shtë gjithashtu me rëndësi të dihet se kush është përgjegjës kur shkelen rregullat e të dhënave.

A jeni i detyruar të mbroni intimitetin e klientëve tuaj? A keni nevojë të siguroni informacione të kontaktit nëse kjo kërkohet nga policia? A jeni përgjegjës për mbrojtjen e të dhënave dhe shkeljen e të dhënave? Avokatët tanë mund t'u përgjigjen të gjitha këtyre dhe të gjitha pyetjeve tuaja të tjera. Mund të keni ndonjë pyetje, gjithmonë mund të kontaktoni një nga avokatët e Law & More.

Ligji i softuerit

Në ditët e sotme, do të ishte e paimagjinueshme të jetosh në një botë pa softuer. Ligji i softuerit është i rëndësishëm si për zhvilluesit e programeve ashtu edhe për përdoruesit e programeve.

'Auteurswet' (Akti i të drejtave të autorit) specifikon kush zotëron softuer të caktuar. Në praktikë, megjithatë, nuk është gjithmonë e qartë se kush e posedon programin dhe kështu zotëron të drejtat e autorit. Zhvilluesit e softuerëve që shesin produktin e tyre, shpesh duan të mbajnë të drejtat e autorit. Kjo kufizon mundësitë që përdoruesit e softuerit të ndryshojnë programin. Ajo bëhet edhe më komplekse kur një përdorues dëshiron të zhvillojë (vet) softuer. Kush do t'i marrë të drejtat e autorit?

Për të kufizuar rreziqet tuaja, është e rëndësishme të vendosni paraprakisht se kush do t'i marrë të drejtat e autorit. Law & More mund t'ju këshillojë për ligjin e softuerit dhe mund t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja në lidhje me këtë fushë të ligjit.

Softueri me burim të hapur

Në rast të softuerit me burim të hapur, përdoruesi merr kodin burimor të softuerit kur blen një licencë. Ky ka avantazhin që përdoruesit mund të personalizojnë dhe përmirësojnë softverin në mënyrë që programi të vazhdojë të zhvillohet. Në teori, kjo natyrisht tingëllon e dobishme dhe mjaft praktike: kushdo që ka njohuri për kode mund të redaktojë programin me burim të hapur.

Sidoqoftë, në praktikë është shumë e rëndësishme të vendosni rregulla të caktuara për përdorimin e softuerit me burim të hapur, të rregulloni dhe sqaroni përdorimin e softuerit me burim të hapur. Kjo është edhe më e rëndësishme tani ka pak mbikëqyrje, ndërsa shumë kërkesa janë paraqitur për shkelje të licencave të softuerit me burim të hapur.

Law & More mund t'ju këshillojë për softuerin me burim të hapur. A do të mbeteni pronar i softverit që keni zhvilluar kur përdorni softuer me burim të hapur? Cilat kushte dhe kushte mund të përcaktoni për përdorimin e licencës? Si mund të paraqisni një kërkesë kur licenca juaj është shkelur? Këto janë pyetje të cilave mund t'i përgjigjet një prej avokatëve tanë.

Programe industriale

Softueri nuk përdoret vetëm në zyra, por edhe në industri. Produktet dhe makinat janë të pajisura ose të zhvilluara me softuer. Ky program i ngulitur është shkruar për të kontrolluar makinat ose produktet. Shembuj të llojeve të tilla të programeve mund të gjenden në makina, semaforë dhe makina.

Ashtu siç është e rëndësishme për softverin 'normal', ligji (industrial) i softuerit është gjithashtu i rëndësishëm për softuerin industrial dhe siguron rregulla thelbësore si për zhvilluesit e programeve ashtu edhe për përdoruesit e programeve. Industria e softuerëve industrialë merr shumë investime, gjë që e bën të domosdoshme mbrojtjen e të drejtave të autorit përkatës.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.