Do sipërmarrës ose një individ privat i është nënshtruar ligjit të kontratave të paktën një herë. Mosmarrëveshjet në lidhje me interpretimin e një kontrate, pyetja nëse të gjitha angazhimet e përcaktuara në një kontratë janë përmbushur siç duhet, dhe pasojat e përmbushjes së pahijshme janë rendi i ditës.

A KENI NDIHME ME HARTIMIN E KONTRATS?
KONTAKT LAW & MORE

Avokat i Kontratës

Do sipërmarrës ose një individ privat i është nënshtruar ligjit të kontratave të paktën një herë. Mosmarrëveshjet në lidhje me interpretimin e një kontrate, pyetja nëse të gjitha angazhimet e përcaktuara në një kontratë janë përmbushur siç duhet, dhe pasojat e përmbushjes së pahijshme janë rendi i ditës.

Keni nevojë për ndihmë për hartimin e një kontrate? A nuk po respektohen marrëveshjet që janë bërë dhe dëshironi të përfundoni kontratën? Apo keni ndonjë mosmarrëveshje që ka lindur nga lidhja e një kontrate? Ne me kënaqësi do të jemi në shërbim.

Shembuj të temave që ne dëshirojmë t'ju ndihmojmë:

• hartimin dhe vlerësimin e kontratave;
• përfundimin e kontratave;
• hartimin e një njoftimi me shkrim të paracaktuar në rast të mosarritjes së një kontrate;
• zgjidhjen e mosmarrëveshjeve që kanë lindur nga lidhja e një kontrate;
• negocimi për përmbajtjen e kontratave.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.