Shumë njerëz shpesh harrojnë të mendojnë për pasojat e mundshme

Privatësia në rrjetet sociale

Shumë njerëz shpesh harrojnë të mendojnë për pasojat e mundshme kur postoni përmbajtje të caktuar në Facebook. Qoftë qëllimi apo jashtëzakonisht naiv, ky rast ishte pa dyshim i mençur: një 23-vjeçar holandez kohët e fundit mori një urdhër gjyqësor, pasi ai kishte vendosur të tregonte filma falas (ndër të cilët filmat që luanin në teatro) në faqen e tij në Facebook me emrin "Live" Bioscoop ”(" Kinema e gjallë ") pa lejen e mbajtësve të së drejtës së autorit. Rezultati: një dënim i afërt prej 2,000 eurosh në ditë me një maksimum prej 50,000 eurosh. Burri përfundimisht u vendos për 7500 euro.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.