Eindhoven është ndër të tjerët i njohur për aeroportin e tij 'Aeroporti Eindhoven'

Eindhoven është ndër të tjerët i njohur për aeroportin e tij 'Aeroporti Eindhoven'. Ata që zgjedhin të jetojnë afër Aeroportit Eindhoven do të duhet të marrin parasysh telashet e mundshme të aeroplanëve fluturues. Sidoqoftë, një banor vendas Hollandez zbuloi se kjo shqetësim ishte bërë shumë serioze dhe kërkoi kompensimin e humbjes. Gjykata Hollandeze e East Brabant nuk u pajtua: ka vetëm hapësirë ​​për kompensim nëse dëmi nuk ishte i parashikueshëm në kohën kur ai bleu dy shtëpitë e tij në 1993 dhe 2009. Fatkeqësisht për banorin dëmi kishte qenë i parashikueshëm pasi standardi i zhurmës ishte i njohur tashmë që nga 1979. Dhe, përkundër një rritje të lëvizjeve të fluturimit nga 18,000 në 30,000 lëvizje, ky standard i zhurmës nuk ishte tejkaluar.

12-04-2017

Shpërndaje
Law & More B.V.