Në ditët e sotme, është pothuajse e pamundur të imagjinohet një botë pa dronë

drones

Në ditët e sotme, është pothuajse e pamundur të imagjinohet një botë pa drone. Si rezultat i këtij zhvillimi, Hollanda mund të gëzonte, për shembull, pamjet mbresëlënëse të dronit të pishinës së shkatërruar 'Tropicana' dhe madje u mbajtën zgjedhje për të vendosur për filmin më të mirë të dronit. Meqë dronët nuk janë vetëm argëtues, por gjithashtu mund të shkaktojnë bezdi serioze, është e rëndësishme që secili pronar i droneve Hollandezë të jetë i vetëdijshëm për rregullat aktuale të zbatueshme. Një përzgjedhje nga sfera e rregullave: një dronë nuk mund të fluturojë më lart se 120 metra dhe mund të mos fluturohet në afërsi të një aeroporti ose gjatë natës. Rregulla madje ekzistojnë për përdoruesit profesionistë.

13-04-2017

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.