Dorëzuesi nuk është i punësuar

'Kourieri i biçikletave Deliveroo Sytse Ferwanda (20) është një sipërmarrës i pavarur dhe jo punonjës' ishte vendimi i gjykatës në Amsterdam. Kontrata që është lidhur ndërmjet një dërguesi dhe Deliveroo nuk llogaritet si kontratë pune – dhe si rrjedhim dërguesi nuk është punonjës në kompaninë e dërgesës. Sipas gjyqtarit është e qartë se kontrata ishte menduar si një kontratë vetëpunësimi. Gjithashtu në bazë të mënyrës së punës është e qartë se në këtë rast nuk ka punë me pagesë.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.