Do të ketë shumë pak holandezë që nuk janë ende të vetëdijshëm

Do të jenë shumë pak holandezë që nuk janë ende të vetëdijshëm për çështjet zvarritëse në lidhje me tërmetet e Groningen, të shkaktuara nga shpimi i gazit. Gjykata ka vendosur që 'Nederlandse Aardolie Maatschappij' (Dutch Petroleum Company) duhet të paguajë kompensim për dëmin jomaterial për një pjesë të banorëve të Groningenveld. Gjithashtu Shteti është mbajtur përgjegjës për shkak të mbikëqyrjes së pamjaftueshme, por gjykata vendosi që, përkundër faktit se mbikëqyrja ishte me të vërtetë e papërshtatshme, nuk mund të thuhet se dëmi rezultoi prej tij.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.