Hollanda edhe një herë ka provuar veten të jetë një terren i mirë për shumimin

Kompanitë kombëtare dhe ndërkombëtare

Hollanda ka dëshmuar edhe një herë se është një tokë e mirë për mbarështim si për kompanitë kombëtare ashtu edhe për ato ndërkombëtare, si më poshtë nga shifrat e ndryshme dhe rezultatet e raporteve të kërkimit, të publikuara nga qeveria pak para vitit të ri. Ekonomia tërheq një pamje rozë, me një rritje të qëndrueshme dhe në rënie të niveleve të papunësisë. Konsumatorët dhe bizneset janë të sigurt. Hollanda është ndër vendet më të lumtura dhe më të mbarë në botë. Dhe lista vazhdon. Hollanda zë vendin e katërt në listën e vendeve me ekonominë më konkurruese në botë. Inovacioni, Hollanda dëshmon të jetë një partner i fortë. Jo vetëm që Hollanda ka vendosur kursin për të arritur një ekonomi të gjelbër për t'u krenuar, por gjithashtu posedon edhe klimën më stimuluese të biznesit në botë.

Shpërndaje
Law & More B.V.