Gjykata e Lartë Hollandeze siguron qartësi dhe ka përcaktuar

Pretendoni vlerën e tregut

Mund të ndodhë me këdo: ju dhe makina juaj përfshiheni në një aksident automobilistik dhe makina juaj është në total. Llogaritja e dëmtimit të automjetit në total shpesh çon në një debat të ashpër. Gjykata Supreme Hollandeze siguron qartësi dhe ka përcaktuar që në atë rast dikush mund të pretendojë vlerën e tregut të veturës në kohën e humbjes. Kjo rrjedh nga parimi juridik Hollandez që pala e pafavorshme duhet të rikthehet sa më shumë që të jetë e mundur në pozicionin në të cilin ai do të ishte nëse dëmi nuk do të kishte lindur.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.