SHOQA E AVOKAVE HOLANDE

NOVA-Logo

Shoqata e Avokatëve Hollandezë është organizata profesionale publike për profesionin juridik. Në interes të një administrimi të duhur të drejtësisë, Avokatura Avokat promovon praktikën e duhur të profesionit juridik dhe monitoron cilësinë e shërbimeve të ofruara nga avokatët.

Avokatia përbëhet nga të gjithë avokatët në Hollandë. Për më tepër, Hollanda është e ndarë ligjërisht në njëmbëdhjetë rajone, të cilat përfaqësojnë juridiksionet e gjykatave. Të gjithë avokatët brenda rajonit ku kanë zyrat e tyre së bashku formojnë Shoqatën Lokale të Avokatëve. Avokatët e Law & More janë natyrisht anëtarë të Shoqatës së Avokatëve vendas dhe kombëtar.

Çfarë thonë klientët për ne

Trajtimi shumë i mirë i çështjes sime

Do të doja të falënderoja shumë Aylin për përpjekjet e saj. Jemi shumë të kënaqur me rezultatin. Klienti është gjithmonë qendror me të dhe ne jemi ndihmuar shumë mirë. Njohuri dhe komunikim shumë i mirë. Rekomandoni vërtet këtë zyrë!

10
Shahin kara
Veldhoven

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.