EKIPI YNË

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Brenda Law & More, Tom merret me praktikën e përgjithshme. Ai është negociatori dhe ndërgjyqësi i zyrës.

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Brenda Law & More Maxim përqendrohet në shërbimin e klientëve nga tregjet euroaziane në Hollandë në fushat e ligjit holandez të korporatave, të drejtës tregtare holandeze, të drejtës tregtare ndërkombëtare, financave të korporatave dhe bashkimeve dhe blerjeve, vendosjen dhe menaxhimin e projekteve komplekse ndërkombëtare dhe strukturat e taksave / financave.

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Brenda Law & More, Ruby është e specializuar në ligjin e kontratave, ligjin e korporatave dhe shërbimet ligjore të korporatave. Ajo gjithashtu mund të punësohet si avokat i korporatës për kompaninë tuaj.

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Brenda Law & More, Aylin kryesisht punon në fushën e të drejtës personale dhe familjare, ligjin e punësimit dhe ligjin e migracionit.

Sevinc Hoeben-Azizova

Këshilltari Ligjor

Brenda Law & More, Sevinc mbështet ekipin aty ku është e nevojshme dhe merret me çështje të ndryshme ligjore dhe hartimin e dokumenteve (procedurale). Përveç Hollandishtes dhe Anglishtes, Sevinc flet edhe rusisht, turqisht dhe azerisht.

Imaani Stegeman

Këshilltari Ligjor

Imaani Stegeman punon brenda Law & More si këshilltar ligjor. Ajo mbështet avokatët në gjetjen e zgjidhjeve të çështjeve juridike dhe hartimin e dokumenteve (kontestimore).

Farisa Mohamedhoesein

Praktikant Ligjor

Një studente e vitit të katërt të HBO, Farisa ka punuar si praktikante ligjore në Law & More që nga gushti i vitit 2022. Ajo mbështet kolegët e saj në zgjidhjen e çështjeve të ndërlikuara ligjore dhe në hartimin e dokumenteve (proceseve gjyqësore).

Maks Mendor

Menaxher Marketingu

 

Me gamën e tij të gjerë të aftësive teknike dhe njohurive të organizimit dhe menaxhimit të kompanive, Max është media dhe menaxher i marketingut në Law & More.

 

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.