DETYRIME T KY KYC

Duke qenë një kompani ligjore dhe tatimore e themeluar në Hollandë, ne jemi të detyruar të respektojmë ligjet dhe rregulloret Hollandeze dhe BE kundër pastrimit të parave që na imponojnë rregullat e pajtueshmërisë për të marrë prova të qarta të identitetit të klientit tonë para se të fillojmë ofrimin e shërbimit tonë dhe marrëdhënie biznesi.

Skica e mëposhtme përshkruan se çfarë informacioni kërkojmë në shumicën e rasteve dhe formatin në të cilin duhet të na ofrohen këto informacione. Nëse, në çdo fazë, keni nevojë për udhëzime të mëtejshme, ne me kënaqësi do t'ju ndihmojmë në këtë proces paraprak.

Identiteti juaj

 Ne gjithmonë kërkojmë një kopje të vërtetuar origjinale të vërtetuar të një dokumenti, i cili dëshmon emrin tuaj dhe që dëshmon adresën tuaj. Ne nuk jemi në gjendje të pranojmë kopjet e skanuara. Në rast se paraqiteni fizikisht në zyrën tonë, ne mund t'ju identifikojmë dhe të bëjmë një kopje të dokumenteve për dosjet tona.

 • Pasaportë e vlefshme e nënshkruar (e noterizuar dhe e pajisur me apostille);
 • Letërnjoftim evropian;

Adresa juaj

Një nga origjinalet ose kopjet e vërteta të vërtetuara (jo më shumë se 3 muaj të vjetër):

 • Një çertifikatë zyrtare e qëndrimit;
 • Një faturë e fundit për gaz, energji elektrike, telefon në shtëpi ose pajisje të tjera;
 • Një deklaratë aktuale e taksave lokale;
 • Një deklaratë nga një bankë ose një institucion financiar.

Letër referimi

Në shumë raste, ne do të kërkojmë një letër referimi të lëshuar nga një ofrues i shërbimit profesional, i cili ose i cili e ka njohur individin për të paktën një vit (p.sh. noter, llogaritar i autorizuar i avokatit ose një bankë), i cili thotë se individi konsiderohet të jetë person me reputacion i cili nuk pritet të përfshihet në trafikimin e drogave të paligjshme, veprimtarinë e organizuar kriminale ose terrorizmin.

Sfondi i biznesit

Për të përmbushur kërkesat e imponuara të pajtueshmërisë në shumë raste, ne do të duhet të krijojmë sfondin tuaj të tanishëm të biznesit. Këto informacione duhet të mbështeten nga evidencimi i dokumenteve, të dhënave dhe burimeve të besueshme të informacionit, siç janë për shembull:

 • Skicë përmbledhëse;
 • Ekstrakt i fundit nga regjistri tregtar;
 • Broshura komerciale dhe faqe në internet;
 • Raportet vjetore;
 • Artikuj të lajmeve;
 • Emërimi i bordit.

Konfirmimi i burimit tuaj origjinal të pasurisë dhe fondeve

Një nga kërkesat më të rëndësishme të pajtueshmërisë që duhet të plotësojmë është të krijojmë gjithashtu burimin origjinal të parave që përdorni për të financuar një kompani / entitet / fondacion.

Dokumentacion shtesë (nëse përfshihet një kompani / entitet / fondacion)

Në varësi të llojit të shërbimeve që ju kërkoni, strukturës mbi të cilën dëshironi këshilla dhe strukturës që dëshironi të krijojmë, do të duhet të siguroni dokumentacionin shtesë.

Çfarë thonë klientët për ne

Rezultat i shkëlqyer dhe bashkëpunim i këndshëm

I paraqita rastin tim LAW and More dhe u ndihmua shpejt, me dashamirësi dhe mbi të gjitha në mënyrë efektive. Jam shumë i kënaqur me rezultatin.

10
Sabine
Eindhoven

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.