Keni nevojë për një avokat brenda kompanisë tuaj përkohësisht? Sigurohuni që kompania juaj të ketë mbështetje të mjaftueshme ligjore dhe telefononi në një avokat të përkohshëm nga Law & More menjëherë. Arsyeja e punësimit të një avokati të përkohshëm është e ndryshme për secilën kompani. Mund të jetë që ju të keni një ndryshim brenda kompanisë suaj, një punonjës i sëmurë, ju dëshironi të kapni punën e vonuar ose dëshironi të jeni i sigurt që një projekt po shkon mirë.

A JENI DUHET P AR SPECIALIST P FORR SHKENC TEMPORARE?
KONTAKT LAW & MORE

Avokat i Përkohshëm

Keni nevojë për një avokat brenda kompanisë tuaj përkohësisht? Sigurohuni që kompania juaj të ketë mbështetje të mjaftueshme ligjore dhe telefononi në një avokat të përkohshëm nga Law & More menjëherë. Arsyeja e punësimit të një avokati të përkohshëm është e ndryshme për secilën kompani. Mund të jetë që ju të keni një ndryshim brenda kompanisë suaj, një punonjës i sëmurë, ju dëshironi të kapni punën e vonuar ose dëshironi të jeni i sigurt që një projekt po shkon mirë. Të gjitha llojet e problemeve të ndryshme mund të zgjidhen duke punësuar një avokat të përkohshëm nga Law & More. Këto probleme mund të bëjnë që kompania juaj të mos performojë në maksimum dhe kjo mund të ketë pasoja negative. Qëllimi kryesor i punësimit të një avokati të përkohshëm është garantimi i cilësisë së kompanisë tuaj. Kjo është e mundur sepse ai ose ajo i jep një pamje të re dhe të freskët kompanisë suaj. Meqenëse avokati gjithashtu mund të marrë vendime të pavarura më lehtë, nuk duhet të presësh gjatë për të bërë zgjedhje.

Punësimi i një avokati të përkohshëm

Ne në Law & More besoni se është e rëndësishme që të keni një ecuri në këmbim kur punësoni një avokat të përkohshëm. Kjo është arsyeja pse ne kemi avokatë me vite përvojë, të cilët gjithashtu kanë njohuri të specializuara të një avokati, në mënyrë që ju t'i vendosni ata menjëherë. Për shembull, do të filloni një projekt, po planifikoni një riorganizim apo po merrni leje të përkohshme të mungesës? Pastaj telefononi në një prej tyre Law & Moreavokatët e përkohshëm.

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

 Telefononi +31 (0) 40 369 06 80

Pse te zgjidhni Law & More?

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

“Diskutuar në hyrje
flisni një plan të qartë veprimi.
Isshtë i përfshirë dhe mund të empatizojë
me problemin e klientit ”

Kur punësoni një avokat të ndërmarrjes së përkohshme, është e rëndësishme që ky avokat të mund të vendoset me njoftim të shkurtër. Ne në Law & More përpiqemi të sigurojmë që avokatët tanë të përkohshëm të korporatave mund të vendosen me njoftim të shkurtër për kompaninë tuaj, në mënyrë që të mund të vazhdoni të punoni pa ndërprerje. Avokatët e Law & More ju ndihmojnë në procedurat e përditshme ligjore, por gjithashtu janë në gjendje të kryejnë punë që pritet nga një avokat profesionist. Për më tepër, specialistët tanë mund të punojnë së bashku me departamentin tuaj juridik dhe me këshilltarët tuaj të tjerë të brendshëm dhe të jashtëm, por ata gjithashtu mund të marrin projekte të mëdha brenda kompanisë tuaj dhe të japin këshilla të pavarura. Keni nevojë për një avokat të përkohshëm? Pastaj ju lutemi kontaktoni avokatët në Law & More.

Pse të punësoni një avokat të përkohshëm nga Law & More?

Niveli i njohurive

Niveli i njohurive

Avokatët e përkohshëm të Law & More tashmë janë në një nivel njohurish

Pa vonesë

Pa vonesë

Mos ngec prapa në punë dhe punëso një avokat të përkohshëm

Njohuri juridike

Njohuri juridike

Avokatët tanë të përkohshëm gjithashtu kanë njohurinë e një avokati

Menjëherë i vendosshëm

Menjëherë i vendosshëm

Përfshini punë të vonuara pasi avokatët tanë të përkohshëm mund të vendosen menjëherë

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.