Anulohet

Kur një martesë anulohet, kjo do të thotë se bashkimi deklarohet i pavlefshëm dhe i pavlefshëm. Në thelb, martesa konsiderohet se nuk ka ekzistuar kurrë në radhë të parë. Kjo ndryshon nga një divorc në atë që një divorc shënon fundin e një bashkimi të vlefshëm, por martesa ende njihet se ka ekzistuar. Ndryshe nga divorci dhe vdekja, anulimi i një martese bën që martesa të mos ekzistojë në sytë e ligjit, gjë që mund të ndikojë në ndarjen e pasurisë dhe kujdestarinë e fëmijëve.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.