ushqim

I njohur si "mbajtje bashkëshortore" në disa shtete, ushqimi mund t'i jepet një burri ose gruaje. Alimentacioni i referohet pagesave të urdhëruara nga gjykata që i jepen një bashkëshorti ose ish-bashkëshorti brenda një marrëveshje ndarjeje ose divorci. Arsyeja prapa kësaj është që të sigurojë mbështetje financiare për bashkëshortin i cili ka të ardhura më të ulëta, ose në disa raste, pa të ardhura fare. Për shembull, në rastet kur ka fëmijë të përfshirë, burri historikisht ka qenë mbajtës i familjes, dhe gruaja mund të ketë hequr dorë nga një karrierë për të rritur fëmijët dhe do të jetë në disavantazh financiar pas një ndarjeje ose një divorci. Ligjet në shumë shtete diktojnë që një bashkëshort i divorcuar ka të drejtë të jetojë të njëjtën cilësi të jetës që kishin më parë kur martohej.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.