Çfarë është një LLC

Një kompani me përgjegjësi të kufizuar (LLC) është një formë specifike e një kompanie private të kufizuar. Një LLC është një lloj strukture biznesi që i trajton pronarët si ortakë, por u jep atyre zgjedhjen që të tatohen si një korporatë. Kjo formë e biznesit lejon fleksibilitet në pronësi dhe menaxhim. Pasi pronarët të vendosin se si do të donin të taksoheshin, menaxhoheshin dhe organizoheshin, ata do t'i shpjegojnë të gjitha në një marrëveshje operative. LLC përdoret kryesisht në SH.B.A.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me SH.PK? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.