Çfarë është një biznes etik

Një biznes etik është një biznes që merr parasysh ndikimin që kanë veprimet, produktet dhe shërbimet e tij në mjedis, njerëz dhe kafshë. Kjo përfshin produktin ose shërbimin përfundimtar, origjinën e tij dhe mënyrën se si prodhohet dhe shpërndahet.

Law & More B.V.