PARKRAHEN NJ AG MARRVESHJE PRZGJEDHJE?
PARAQITJE PROBLEME E ARDHME

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

Marrëveshja e zgjidhjes

Marrëveshja e zgjidhjes është një lloj marrëveshje e veçantë. Në një marrëveshje zgjidhjeje, palët synojnë të bëjnë marrëveshje për zgjidhjen e një mosmarrëveshje ose një situatë tjetër të pasigurt. Shtë gjithashtu një marrëveshje që një punëdhënës dhe një punonjës mund të përdorin për të vullnetarisht, me marrëveshje të ndërsjellë, të ndërpresë kontratën e punës. Një marrëveshje zgjidhjeje mund të lidhet për të gjitha llojet e mosmarrëveshjeve, por përdoret më shpesh në rastet e pushimeve nga puna.

Farë është një marrëveshje zgjidhjeje?

Kur nënshkruhet një marrëveshje zgjidhjeje, punëdhënësi nuk ka pse të marrë leje për largimin nga puna të një punonjësi nga Agjensia Hollandeze e Sigurimit të Punonjësve (UWV) ose nga gjykata e nënregjistrimit. Kjo është një arsye e rëndësishme pse punëdhënësit dhe punonjësit në disa raste duan të përfundojnë një kontratë pune në bazë të marrëveshjes së ndërsjellë me anë të një marrëveshjeje zgjidhjeje. Një tjetër arsye e rëndësishme për të zgjedhur një marrëveshje zgjidhjeje është fakti se përfundimi i një kontrate pune mund të aranzhohet shpejt dhe me lehtësi. Kjo bën një ndryshim të konsiderueshëm në kostot ligjore dhe për këtë arsye është i dobishëm për të dy palët. Sidoqoftë, është sigurisht më e përshtatshme që të dy palët të arrijnë marrëveshje me mbështetjen e një avokati. Dëshironi të hartoni një marrëveshje zgjidhjeje që do të parandalojë problemet e ardhshme juridike? Ju lutem kontaktoni Law & More.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

AVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Juristët tanë të korporatave janë gati për ju

Law and More

Çdo kompani është unike. Prandaj, ju do të merrni këshilla ligjore që janë drejtpërdrejt të rëndësishme për kompaninë tuaj.

Law and More

Njoftim për parazgjedhje

Nëse bëhet fjalë për këtë, ne gjithashtu mund të ngremë gjyq për ju. Na kontaktoni per kushtet.

Law and More

Dilligence e duhur

Ne ulemi me ju për të hartuar një strategji.

Law and More

Marrëveshja e aksionarëve

Do të dëshironit të vendosni rregulla të veçanta për aksionarët tuaj përveç statutit tuaj? Na kërkoni ndihmë juridike.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Përmbajtja e marrëveshjes së zgjidhjes

Në një marrëveshje zgjidhjeje, përcaktohen kushtet në të cilat përfundon marrëveshja e punës. Përmbajtja e saktë e një marrëveshje zgjidhjeje varet nga situata dhe rrethanat specifike. Sidoqoftë, ka një sërë gjërash që përcaktohen gjithmonë. Së pari, data e përfundimit është një nga aspektet më të rëndësishme të marrëveshjes së zgjidhjes. Së dyti, periudha e njoftimit duhet të respektohet. Më në fund, duhet të merren marrëveshje në lidhje me periudhën e punës që mbetet deri në datën e përfundimit. Shtë e mundur që të merret vesh një periudhë e përjashtimit nga puna. Në atë rast, punonjësi nuk ka më nevojë të punojë, por e drejta e tij për pagë mbetet.

Çfarë thonë klientët për ne

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1' pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-polow,text-alignment:center, kolonat:1,filtri:asnjë,vlerësimi:on,citate-përmbajtja:short,charlimitextra:(...),image-ekran:on,madhësia e imazhit:ttshowcase_small,forma-imazhi:rrethi, efekti-imazhi:asnjë,image- lidhje: on']

Avokatët tanë të korporatës janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Marrëveshje mund të bëhen gjithashtu rreth bilancit të pushimeve të pazgjidhura dhe të gjitha marrëveshjeve individuale, siç janë komisioni, skemat e bonuseve ose skemat e aksioneve. Për më tepër, shuma e lejës së tranzicionit të përcaktuar në konsultime të ndërsjella ndërmjet punëdhënësit dhe punëmarrësit do të përcaktohet në marrëveshjen e zgjidhjes. Shuma e lejimit të tranzicionit shpesh është subjekt i negociatave dhe sigurisht që është me rëndësi. Prandaj do të ishte e mençur të kërkoni ndihmë juridike në këtë çështje. Ekipi ynë do të ishte i lumtur t'ju ndihmojë.

Kushtet në lidhje me një marrëveshje zgjidhjeje

Punonjësi ka të drejtën ligjore që të anulojë një marrëveshje të nënshkruar për zgjidhje brenda dy javësh. Punëdhënësi duhet të përfshijë të drejtën e tërheqjes së punonjësit në marrëveshje. Përveç kësaj, kur përfundon një marrëveshje zgjidhje, lëshimi përfundimtar jepet midis palëve. Kjo do të thotë që punëdhënësi dhe punëmarrësi nuk mund të kërkojnë më asgjë nga njeri-tjetri përveç asaj që është përcaktuar në marrëveshjen e zgjidhjes. Dispozita përfundimtare e shkarkimit zakonisht përfshihet në fund të marrëveshjes.

marrëveshja e zgjidhjesPranimi i përfitimit të papunësisë

Një marrëveshje shlyerjeje gjithmonë duhet të thotë që punëdhënësi ka ndërmarrë iniciativën për të ndërprerë punësimin. Punonjësi më pas nuk do të bëhet pa punë. Kjo është e rëndësishme në mënyrë që punonjësi të ketë të drejtë të marrë përfitim papunësie. Kushtet e mëposhtme gjithashtu duhet të përmbushen për të siguruar që punonjësi ka të drejtë të marrë përfitim papunësie:

  • punëdhënësi i ka kërkuar punëmarrësit të pajtohet me largimin nga puna;
  • marrëveshja e shlyerjes merr parasysh periudhën e njoftimit;
  • punonjësi mund të provojë se ai ose ajo ka kërkuar dhe është në kërkim të një pune të re.

Këshilla - negociata - hartimi i marrëveshjes së zgjidhjes
Ekipi ynë do të jetë i lumtur t'ju këshillojë, të negociojë për ju dhe të hartojë të gjithë marrëveshjen e zgjidhjes për ju. Ne këshillojmë për arsyeshmërinë e marrëveshjes së zgjidhjes dhe sigurojmë qartësi. Ne gjithashtu shikojmë dëshirat tuaja specifike dhe sigurojmë që të merrni një vendim të mirë-konsideruar dhe të mirë. Kur negociojmë, ne ju ndihmojmë të arrini një rezultat financiar optimal me parakushte të mira

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More