NË NEVOJË PËR Avokat për Punësim?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

/
Ligji i punësimit
/

Ligji i punësimit

E drejta e punësimit është një fushë e zgjeruar e ligjit. Të drejtat dhe detyrimet rregullohen në kontratat e punës, rregulloret e punës, marrëveshjet kolektive, legjislacionin dhe jurisprudencën. Juristët e punësimit të Law & More janë të kualifikuar dhe të njohur me legjislacionin aktual dhe jurisprudencën.

Menyja e Shpejtë

Issuesështjet e ligjit të punës shpesh kanë pasoja shumë të gjera për punëdhënësit dhe punonjësit. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të ndihmoheni nga një avokat i specializuar dhe me përvojë i ligjit të punësimit. Mbi të gjitha, këshillat e mira ligjore për ligjin e punës paraprakisht mund të jenë vendimtare për të ardhmen. Fatkeqësisht, konfliktet nuk mund të parandalohen gjithmonë, për shembull në rast largimi, riorganizimi ose mungesë për shkak të sëmundjes. Kjo lloj situate është shumë e pakëndshme dhe emocionuese dhe mund të dëmtojë marrëdhëniet e punës midis punëdhënësit dhe punëmarrësit. Nëse shqetësoheni nga një konflikt punësimi, Law & More do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë të ndërmarrni hapat e duhur.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

AVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

"Law & More avokatët janë të përfshirë
dhe mund të empatizohen me
problemi i klientit ”

Këshilla juridike

Law & More ofron ndihmë për bizneset, drejtuesit statutorë, punëdhënësit dhe punonjësit në fushën e ligjit të punësimit. Ekipi ynë jep këshilla ligjore dhe do të gjykojë nëse është e nevojshme.

Shembuj të temave që ne dëshirojmë t'ju ndihmojmë:

 • hartimin dhe vlerësimin e kontratave private dhe kolektive të punës;
 • ndërprerja e kontratave të punës për punëdhënësit dhe punëmarrësit;
 • ndihmë në kontestet e punës
 • ngritja e dosjes së personelit
 • procedurat e largimit nga puna
 • çështjet në lidhje me kërkesat për paga
 • heqje
 • çështjet në lidhje me marrëveshjet kolektive
 • pushime dhe largim
 • sëmundje dhe riintegrim
 • bashkëvendosje
 • përgjegjësia e punëdhënësve dhe e punëmarrësve.

Çfarë thonë klientët për ne

Gjithçka e rregulluar mirë

Që në fillim patëm një klikim të mirë me avokaten, ajo na ndihmoi të ecnim në rrugën e duhur dhe largoi paqartësitë e mundshme. Ajo ishte e qartë dhe një person njerëzor që ne e përjetuam si shumë të këndshme. Ajo e bëri të qartë informacionin dhe nëpërmjet saj ne dinim saktësisht se çfarë të bënim dhe çfarë të prisnim. Një përvojë shumë e këndshme me Law and more, por sidomos me avokatin me të cilin kemi pasur kontakt.

10
Vera
Helmond

Avokatët tanë të punësimit janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

punëdhënësit

Si punëdhënës, ju jeni ballafaquar me çështje të së drejtës së punës çdo ditë. Ju duhet të hartoni kontrata të punës, të ndesheni me punonjës jofunksional ose të sëmurë dhe konflikte pune, ose ndërmarrja juaj mund të duhet të riorganizohet për shkak të ndryshimit të kushteve të tregut. A e dini saktësisht se cilat janë të drejtat dhe detyrimet tuaja? Whfarëdo që të hasni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Mbi të gjitha, një strategji e mirë e ligjit të punës është thelbësore për një kompani të shëndetshme.

Punonjësit

Si punonjës, do t'ju duhet të respektoni ligjin e punës, të kërkuar dhe të paditur. Mendoni për pranimin dhe nënshkrimin e një kontrate pune, një klauzolë jo-konkurruese dhe të drejtat dhe detyrimet tuaja në rast sëmundjeje dhe pushimi nga puna. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë për çdo çështje të ligjit të punës për të cilën keni nevojë për ndihmë.

Ligji i punësimitE dobishme, e përshtatshme dhe e tejdukshme

Përveç këshillave të ekspertëve, do të dëshironit të merrni këshilla të shpejta juridike. Ne jemi të vetëdijshëm për këtë dhe jemi mësuar të punojmë shpejt dhe saktësisht. Ne sigurojmë që jemi të arritshëm lehtë dhe mund t'ju ofrojmë këshilla praktike dhe eksperte shpejt. Ju mund të mbështeteni tek ne për këshilla të sakta të qarta dhe të qarta.

Mënyra se si ne punojmë është transparente dhe e orientuar drejt zgjidhjes. Ne hyjmë në bisedë me ju për të diskutuar çështjen tuaj, dëshirat tuaja, mundësitë ligjore dhe figurën financiare. Pastaj do të përcaktojmë një strategji përfundimtare në konsultim me ju. Eachdo hap diskutohet me ju, në mënyrë që të mos përballeni kurrë me ndonjë surprizë.

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.