ZONA SPECIALE

Eurasia është termi për zonën gjeografike që përbëhet nga Evropa dhe Azia. Ne ndërthurim njohuritë e këtyre tregjeve me ekspertizën tonë të juridiksioneve të ndryshme holandeze dhe ndërkombëtare. Përmes këtij kombinimi unik ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbimin e plotë për bizneset dhe individët euroaziatikë.

Si ndërmarrje që vepron brenda këtyre sektorëve, mund të hasni të gjitha llojet e çështjeve të vështira ligjore. Në fund të fundit, këta sektorë nuk qëndrojnë asnjëherë, ata po evoluojnë në mënyrë aktive. Juristët tanë janë ekspertë, fushat që këto sektorë kalojnë dhe mund t'i ofrojnë ndërmarrjes suaj këshilla ose ndihmë juridike, për shembull mbi përgjegjësinë e produktit.

Edhe pse një mosmarrëveshje bën që emocionet të shkojnë lartë, me rezultatin që të dy palët të mos shohin më një zgjidhje, në Law & More ne besojmë se një zgjidhje e përbashkët që kënaq të gjitha palët e përfshira mund të gjendet përmes ndërmjetësimit. Në këtë proces Law & More ndërmjetësit jo vetëm që marrin parasysh interesat e të dy palëve gjatë konsultimit, por gjithashtu garantojnë ndihmë juridike dhe emocionale.

Çfarë thonë klientët për ne

Ligjërisht i kënaqur me shërbimet e dhëna

Situata ime u zgjidh në një mënyrë që mund të them vetëm se rezultati është ashtu siç doja. Më ndihmuan për kënaqësinë time dhe mënyra se si veproi Aylin mund të përshkruhet si e saktë, transparente dhe vendimtare.

10
Arsalani
Mierlo

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.