Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë për zgjedhjen Law & More. Ne jemi një firmë ligjore multidisiplinare dhe konsulencë tatimore me zyra në Eindhoven dhe Amsterdam. Cfare e ben Law & More unike është që ne kombinojmë prekjen personale të një dyqani të vogël butik me nivelin e njohjes së një firme të madhe juridike. Ne kemi disa fusha të ekspertizës. A jeni kurioz cilët? Shikoni faqen tonë të ekspertizës. 

FALEMINDERIT P FORR KONTAKTIN LAW & MORE

SI SI MUND T WE DO T S DUHET T S PRGJIGJEN

KU JENI ZGJEDHNI LAW & MORE

JU HAPI P AR REZULTATET NDRMARRJE FIRME LIGJORE

Law & More është një firmë ligjore multidisiplinare holandeze dhe këshilluese e taksave e specializuar në ligjin holandez të korporatave, tregtare dhe tatimore dhe është i bazuar në Eindhoven dhe Amsterdam.

Me prejardhjen e saj të korporatave dhe taksave, Law & More kombinon njohuritë e një firme të madhe këshillimore të korporatave dhe taksave me vëmendjen ndaj detajeve dhe shërbimeve të personalizuara që do të prisnit nga një firmë butike. Ne jemi vërtet ndërkombëtarë për sa i përket fushëveprimit dhe natyrës së shërbimeve tona dhe punojmë për një varg klientësh të sofistikuar holandezë dhe ndërkombëtarë, nga korporatat dhe institucionet te individët.

Law & More ka në dispozicion një ekip të dedikuar avokatësh shumë gjuhësh dhe këshilltarësh tatimor me njohuri të thella në fushat e ligjit të kontratave holandeze, ligjin e korporatave holandeze, ligjin tatimor holandez, ligjin holandez të punësimit dhe ligjin ndërkombëtar të pronës. Firma gjithashtu specializohet në strukturimin efikas të taksave të aktiveve dhe aktiviteteve, ligjin e energjisë holandeze, ligjin financiar holandez dhe transaksionet e pasurive të paluajtshme.

Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Yara Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Këshilltari Ligjor

ATTORNEY DHE Këshilltarët e taksave

 

Avokatja Eindhoven
Law & More B.V.