R. (RUBY) VAN KERSBERGEN LLM

Ruby van Kersbergen

poshtë në tokë - me qëllim - i saktë

Ruby është një person në tokë. Ajo do të bëjë çdo përpjekje për ta çuar çështjen tuaj në një mbyllje të suksesshme. Ajo sheh detaje që të tjerët nuk i vënë re. Në disa raste, një detaj i vogël mund të ketë një ndikim të madh. Ruby e do një sfidë dhe shfrytëzon mundësinë për t'u përballur me një. Ajo nuk do të shmangë çështjet e ndërlikuara ligjore. Ajo do të bëjë gjithçka të mundshme për t'ju dhënë një këshillë të besueshme juridikisht. Fshehtësia dhe ndershmëria kanë një vlerë të madhe për Rubin.

Brenda Law & More, Ruby është e specializuar në të drejtën e kontratave, të drejtën e korporatave dhe shërbimet juridike të korporatave. Ajo gjithashtu mund të punësohet si avokat korporate për kompaninë tuaj. Për më tepër, Ruby po punon gjithashtu në fushën e ligjit të migracionit.

Në kohën e lirë, Ruby pëlqen të kalojë kohë me familjen dhe miqtë, mundësisht ndërsa shijon ushqim të mirë, dhe kënaqet të mësojë gjuhën spanjolle.

Çfarë thonë klientët për ne

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit dhe udhëzim i përsosur!

Z. Meevis më ka ndihmuar në një çështje të ligjit të punës. Ai e bëri këtë, së bashku me ndihmësin e tij Yara, me shumë profesionalizëm dhe integritet. Krahas cilësive të tij si avokat profesionist, ai mbeti në çdo kohë i barabartë, një njeri me shpirt, që të jepte një ndjenjë të ngrohtë dhe të sigurt. Hyra në zyrën e tij me duar në flokë, zoti Meevis më dha menjëherë ndjesinë se mund t'i lëshoja flokët dhe ai do të merrte përsipër që nga ai moment, fjalët e tij u bënë vepra dhe premtimet u mbajtën. Ajo që më pëlqen më shumë është kontakti i drejtpërdrejtë, pavarësisht ditës/orarit, ai ishte aty kur kisha nevojë për të! Një top! Faleminderit Tom!

10
Nora
Eindhoven

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.