Mbrojtja e të drejtave të privatësisë bëhet gjithnjë e më e rëndësishme në shoqërinë tonë të tanishme. Kjo për një pjesë të madhe mund t'i atribuohet digjitalizimit, një zhvillim në të cilin informacioni përpunohet më shpesh në një formë dixhitale. Fatkeqësisht, dixhitalizimi gjithashtu sjell rreziqe. Për të mbrojtur privatësinë tonë, përcaktohen rregulloret e privatësisë.

RREGULLIMI I MBROJTJES S D PRGJITHSHME P PROR MBROJTJEN E TAT DHNAVE (GDPR)
LIGJI KONTAKT & M M SHUM

Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave (GDPR)

Mbrojtja e të drejtave të privatësisë bëhet gjithnjë e më e rëndësishme në shoqërinë tonë të tanishme. Kjo për një pjesë të madhe mund t'i atribuohet digjitalizimit, një zhvillim në të cilin informacioni përpunohet më shpesh në një formë dixhitale. Fatkeqësisht, dixhitalizimi gjithashtu sjell rreziqe. Për të mbrojtur privatësinë tonë, përcaktohen rregulloret e privatësisë.

Për momentin, ligji i intimitetit pëson një transformim të rëndësishëm që rrjedh nga zbatimi i GDPR. Me krijimin e GDPR, e gjithë Bashkimi Evropian do t'i nënshtrohet të njëjtit legjislacion të privatësisë. Kjo ndikon shumë ndërmarrjet, pasi ato do të duhet të merren me kërkesa më të rrepta në lidhje me mbrojtjen e të dhënave. GDPR rrit pozicionin e subjekteve të të dhënave duke u dhënë atyre të drejta të reja dhe forcimin e të drejtave të tyre të vendosura. Për më tepër, organizatat që përpunojnë të dhënat personale do të kenë më shumë detyrime. Shtë e rëndësishme për korporatat që të përgatiten për këtë ndryshim, aq më tepër pasi gjobat për mosrespektimin e GDPR gjithashtu do të bëhen më të rrepta.

A keni nevojë për këshilla për kalimin në GDPR? Dëshironi të keni një kontroll të pajtueshmërisë, për t'u siguruar që kompania juaj të jetë në përputhje me kërkesat që rrjedhin nga GDPR? Apo jeni i shqetësuar se mbrojtja e të dhënave tuaja personale është e papërshtatshme? Ligji & Më shumë ka njohuri të gjera në lidhje me ligjin e intimitetit dhe do t'ju ndihmojë të strukturoni organizatën tuaj në një mënyrë që të jetë në përputhje me GDPR.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Telefononi +31 40 369 06 80

“Ligji dhe më shumë avokatë
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje ligjore personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë mund të bëjë Ligji & Më shumë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [Email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [Email mbrojtur]