Përshkrimi i itinerarit Vendndodhja Eindhoven

Law & More ndodhet në “Qendrën e Binjakëzimit” në kampusin e Eindhoven Universiteti i Teknologjisë. Gjatë orarit normal të punës, ju mund të paraqiteni në recepsionin që ndodhet në ndërtesën ngjitur, "De Catalyst". Jashtë orarit normal të zyrës, ju lutemi na kontaktoni me telefon pas mbërritjes.

Nga Car

Shënim: Nëse përdorni një sistem navigimi, futni kryqëzimin e "De Lismortel" dhe "Horsten". Nga kjo pikë, ju mund të gjeni ndërtesën 'De Catalyst' në të djathtë. Adresa e "De Catalyst" është "De Lismortel 31", Për De Catalyst ka kolona me numrat e ndërtesave 76 dhe 77. 

Nga A2 nga Den Bosch:

 • Nga A2 / N2, në kryqëzimin Ekkersweijer, merrni A58 në drejtim të Son en Breugel.
 • Pas 3.9 km kthehu djathtas në John F. Kennedylaan në drejtim të Eindhoven Qendra.
 • Në kryqëzimin me Unazën, kthehu majtas në drejtim të Helmondit.
 • Ktheni djathtas në semaforët (përpara stacionit të karburantit Texaco).
 • Kaloni nëpër portat e pagesave të TU / e.
 • Në kryqëzimin T kthehuni djathtas në drejtim të De Lismortel (kështu që mos ktheni majtas në drejtim të De Zaale).
 • Në kryqëzimin tjetër T kthehuni përsëri djathtas në fund të rrugës në të djathtë ku do të shihni Qendrën e Binjakëzimit; përballë hyrjes kryesore është parku ynë i makinave.

Nga A2 nga Maastricht ose nga A67 nga Venlo ose Antwerp:

 • Në kryqëzimin Leenderheide, merrni drejtimin e Eindhoven, Centrum/Tongelre.
 • Ju do të hyni Eindhoven në një rrethrrotullim. Vazhdoni të ecni drejt përpara dhe në semaforin e dytë (në kryqëzimin me Unazën) merrni drejtimin e Nijmegen/Den Bosch (Piuslaan). Vazhdoni të ndiqni këtë drejtim (mbi kanal, nën hekurudhë).
 • Në rrethrrotullimin tjetër merrni daljen e dytë (Insulindelaan).
 • Ktheni majtas në semaforët (përpara stacionit të karburantit Texaco).
 • Kaloni nëpër portat e pagesave të TU / e.
 • Në kryqëzimin T kthehuni djathtas në drejtim të De Lismortel (kështu që mos ktheni majtas në drejtim të De Zaale).
 • Në kryqëzimin tjetër T kthehuni përsëri djathtas në fund të rrugës në të djathtë ku do të shihni Qendrën e Binjakëzimit; përballë hyrjes kryesore është parku ynë i makinave.

Nga A58 nga Tilburg:

 • Në kryqëzimin Batadorp merrni daljen Randweg Eindhoven Noord/Centrum dhe në kryqëzimin Ekkersweijer merrni daljen Randweg Eindhoven/Centrum (kthejeni djathtas në kryqëzim). Pastaj vazhdoni të ndiqni drejtimin Centrum.
 • Pas 3.9 km kthehu djathtas në John F. Kennedylaan në drejtim të Eindhoven Qendra.
 • Në kryqëzimin me Unazën, kthehu majtas në drejtim të Helmondit.
 • Ktheni djathtas në semaforët (përpara stacionit të karburantit Texaco).
 • Kaloni nëpër portat e pagesave të TU / e.
 • Në kryqëzimin T kthehuni djathtas në drejtim të De Lismortel (kështu që mos ktheni majtas në drejtim të De Zaale).
 • Në kryqëzimin tjetër T kthehuni përsëri djathtas në fund të rrugës në të djathtë ku do të shihni Qendrën e Binjakëzimit; përballë hyrjes kryesore është parku ynë i makinave.

Nga A50 nga Nijmegen:

 • Pas mbërritjes në Eindhoven, ndiqni drejtimin për në Centrum.
 • Pas 3.9 km kthehu djathtas në John F. Kennedylaan në drejtim të Eindhoven Qendra.
 • Në kryqëzimin me Unazën, kthehu majtas në drejtim të Helmondit.
 • Ktheni djathtas në semaforët (përpara stacionit të karburantit Texaco).
 • Kaloni nëpër portat e pagesave të TU / e.
 • Në kryqëzimin T kthehuni djathtas në drejtim të De Lismortel (kështu që mos ktheni majtas në drejtim të De Zaale).
 • Në kryqëzimin tjetër T kthehuni përsëri djathtas në fund të rrugës në të djathtë ku do të shihni Qendrën e Binjakëzimit; përballë hyrjes kryesore është parku ynë i makinave. 

Nga A270 nga Helmond:

 • Në semaforin e dytë në Eindhoven, kthehu djathtas në rrethrrotullim, drejtimi Unaza/Universiteti/Den Bosch/Tilburg.
 • Ktheni majtas në semaforët (përpara stacionit të karburantit Texaco).
 • Kaloni nëpër portat e pagesave të TU / e.
 • Në kryqëzimin T kthehuni djathtas në drejtim të De Lismortel (kështu që mos ktheni majtas në drejtim të De Zaale).
 • Në kryqëzimin tjetër T kthehuni përsëri djathtas në fund të rrugës në të djathtë ku do të shihni Qendrën e Binjakëzimit; përballë hyrjes kryesore është parku ynë i makinave.

Nga Transporti Publik

 • Eindhoven Universiteti i Teknologjisë është lehtësisht i arritshëm. Të gjitha ndërtesat e universitetit janë afër stacionit hekurudhor në Eindhoven. Në hartën e mjediseve të universitetit, Qendra e Binjakëzimit tregohet si TCE.
 • Zbritni shkallët e platformës, pastaj kthehuni djathtas në dalje në anën veriore (stacioni i autobusëve), Kennedyplein.
 • Ju mund të shihni ndërtesat e universitetit në të djathtë, vetëm disa minuta më këmbë larg. Qendra e Binjakëzimit ndodhet në fund të faqes TU (ecja në distancë rreth 15 minuta). Ndiqni shenjat e shigjetës së verdhë te "De Lismortel".

Çfarë thonë klientët për ne

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

10
mike
Hoogeloon

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.