Ju paraqisni një kërkesë për një Skanim Rastesh duke përdorur një formular aplikimi online. Pasi të marrim kërkesën, do t'ju kontaktojmë përmes telefonit. Pas marrëveshjes së ndërsjellë dhe nënshkrimit të marrëveshjes së caktimit, ne do të fillojmë me Skanimin e ështjeve.Kërkoni një hetim rasti


* Ngarko dokumentet përkatëse

Law & More B.V.