Ne ofrojmë këshilla në mënyrë aktive për klientët holandezë dhe ndërkombëtarë që investojnë në një shumëllojshmëri të pronave të pasurive të patundshme në Hollandë, të tilla si hotele, vendpushime, projekte tregtare dhe portofol të banimit.

TRANSAKTIMET E PRON ANDS DHE REALT ESORE
MBUPSHTETJE LIGJORE E KRKESA

Transaksionet e pasurive dhe pasurive të paluajtshme

Ligji për pasuritë e paluajtshme përbëhet nga të gjitha aspektet juridike në lidhje me pasuritë e paluajtshme. Ne në Law & More janë në gjendje t'ju ndihmojnë me këshilla juridike kur lindin pyetje ose konflikte në lidhje me blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme. Përveç kësaj ne mund t'ju ofrojmë këshilla juridike në fushën e ligjit të qirave.

Për më tepër, klientët holandezë dhe ndërkombëtarë të Law & More po ndihmohen dhe këshillohen në strukturimin e investimeve të tyre holandeze dhe ndërkombëtare të pasurive të patundshme në mënyrën më të favorshme për taksat duke përdorur një qasje shumë-juridiksionale. Ekspertiza jonë arrihet nga blerja e një apartamenti për një përdorim privat deri tek negociatat në marrëveshje komplekse të pronave tregtare dhe pasurive të patundshme.

Ne ofrojmë këshilla në mënyrë aktive për klientët holandezë dhe ndërkombëtarë që investojnë në një shumëllojshmëri të pronave të pasurive të patundshme në Hollandë, të tilla si hotele, vendpushime, projekte tregtare dhe portofol të banimit.

Ligji i qirasë

Law & More ndihmon qiramarrësit dhe pronarët në parandalimin dhe zgjidhjen e problemeve juridike. Si dhe me qiranë e një vendbanimi si me qiranë e një ndërtese për një dyqan dhe një ndërtesë zyre. Qiramarrësit dhe pronarët kanë detyrime të veçanta ligjore. Këto përmbajnë një karakter rregullues që do të thotë se palët mund t'i zëvendësojnë me ato marrëveshje vetanake. Për më tepër, ekzistojnë dispozita të detyrueshme brenda ligjit të qirasë. Askush nuk mund të ndryshojë nga këto rregulla, të cilat më së shumti synojnë ta mbrojnë qiramarrësin pasi është pala më e dobët, me kontratë. Nëse pozicionoheni në një situatë në të cilën pala tjetër nuk i përmbahet marrëveshjeve të tij, ekzistojnë disa veprime që mund të përpiqen. Në raste të tilla mund të na besoni për t'ju siguruar këshillat juridike që ju nevojiten.

Shembuj të temave që ne mund t'ju ndihmojmë me:

• hartimi i një marrëveshje me qira nëse jeni qiradhënës
• mosmarrëveshjet në lidhje me shpjegimin e marrëveshjes
• ndërmarrjen e veprimeve nëse qiramarrësi ose qiradhënësi nuk vepron në përputhje me marrëveshjet e bëra
• përfundimi i marrëveshjes së qirasë

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

Shërbimet e Law & More

E drejta e korporatave

E drejta e korporatave

Companydo kompani është unike. Prandaj, do të merrni këshilla juridike që janë drejtpërdrejt të rëndësishme për kompaninë tuaj

Njoftim për parazgjedhje

Avokat i përkohshëm

Keni nevojë për një avokat përkohësisht? Siguroni mbështetje të mjaftueshme juridike falë Law & More

Avokat

Ligji i imigracionit

Ne merremi me çështje që kanë të bëjnë me pranimin, vendbanimin, dëbimin dhe të huajt

Marrëveshja e aksionarëve

Ligji i biznesit

Do sipërmarrës duhet të merret me ligjin e ndërmarrjeve. Përgatituni mirë për këtë.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 ose na dërgoni një e-mail:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl