Çështje praktike

Caktimi

Kur ju besoni firmën tonë të avokatisë përfaqësimin e interesave tuaja, ne do ta përcaktojmë këtë në një marrëveshje caktimi. Kjo marrëveshje përshkruan termat dhe kushtet që kemi diskutuar me ju. Këto lidhen me punën që ne do të kryejmë për ju, tarifën tonë, rimbursimin e shpenzimeve dhe zbatimin e kushteve dhe kushteve tona të përgjithshme. Në ekzekutimin e marrëveshjes së caktimit, merren parasysh rregulloret në fuqi, përfshirë rregullat e Avokatisë Hollandeze. Detyra juaj do të kryhet nga avokati me të cilin jeni në kontakt, duke kuptuar se ky avokat mund të ketë pjesë të punës së tij të kryer nën përgjegjësinë dhe mbikëqyrjen e tij nga një prej avokatëve të tjerë, këshilltarët juridikë ose këshilltarët. Duke vepruar kështu, avokati do të veprojë në atë mënyrë që mund të pritet nga një avokat kompetent dhe me veprim të arsyeshëm. Gjatë këtij procesi, avokati juaj do t'ju mbajë të informuar për zhvillimet, përparimin dhe ndryshimet në çështjen tuaj. Nëse nuk është rënë dakord ndryshe, ne do të paraqesim, sa të jetë e mundur, korrespondencën që do t'ju transmetohet në formularin e projektit, me kërkesën për të na informuar nëse jeni dakord me përmbajtjen e tij.

Ju jeni i lirë të ndërpresë kontratën e caktimit para kohe. Ne do t'ju dërgojmë një deklaratë përfundimtare bazuar në orët e kaluara. Nëse është pajtuar një tarifë fikse dhe ka filluar puna, kjo tarifë fikse ose një pjesë e saj, për fat të keq nuk do të kthehet.

Financa

Kjo varet nga caktimi se si do të bëhen aranzhimet financiare. Law & More është i përgatitur të vlerësojë ose tregojë paraprakisht kostot që lidhen me detyrën. Kjo ndonjëherë mund të rezultojë në një marrëveshje tarife fikse. Ne marrim parasysh pozicionin financiar të klientëve tanë dhe jemi gjithmonë të gatshëm të mendojmë së bashku me klientët tanë. Kostot e shërbimeve tona ligjore që janë afatgjata dhe të bazuara në një tarifë për orë tarifohen periodikisht. Mund të kërkojmë një paradhënie në fillim të punës. Kjo është për të mbuluar kostot fillestare. Kjo paradhënie do të shlyhet më vonë. Nëse numri i orëve të punës është më i vogël se shuma e paradhënies, pjesa e papërdorur e paradhënies do të kthehet. 

Do të merrni gjithmonë një specifikim të qartë të orëve të shpenzuara dhe punës së kryer. Ju gjithmonë mund të kërkoni një shpjegim nga avokati juaj. Tarifa e rënë dakord për orë përshkruhet në konfirmimin e detyrës. Nëse nuk është rënë dakord ndryshe, shumat e përmendura janë pa TVSH. Ju gjithashtu mund të detyroheni kosto të tilla si tarifat e regjistrit gjyqësor, tarifat e përmbarimit, ekstraktet, shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit dhe kostot e transportit. Këto të ashtuquajtura shpenzime nga xhepi do t'ju ngarkohen veçmas. Në rastet që zgjasin më shumë se një vit, norma e rënë dakord mund të rregullohet çdo vit me një përqindje indeksimi.

Ne dëshirojmë t'ju kërkojmë të paguani faturën e avokatit tuaj brenda 14 ditëve nga data e faturës. Nëse pagesa nuk është bërë me kohë, ne kemi të drejtë të (pezullojmë) përkohësisht punën. Nëse nuk jeni në gjendje të paguani faturën brenda periudhës së caktuar kohore, ju lutemi na njoftoni. Nëse ka një arsye të mjaftueshme për këtë, aranzhimet e mëtutjeshme mund të bëhen sipas gjykimit të avokatit. Këto do të regjistrohen me shkrim.

Law & More nuk është i lidhur me Bordin e Ndihmës Juridike. Ja përse Law & More nuk ofron ndihmë juridike të subvencionuar. Nëse dëshironi të merrni ndihmë juridike të subvencionuar ("një shtesë"), ju rekomandojmë të kontaktoni një firmë ligjore.

Detyrimi i identifikimit

Në funksionin tonë si një avokat juridik dhe konsulencë tatimore me seli në Hollandë, ne jemi të detyruar të respektojmë legjislacionin holandez dhe evropian të pastrimit të parave dhe mashtrimit (WWFT), i cili kërkon nga ne detyrimin për të marrë prova të qarta të identitetit të klientit tonë, para se të mund të ofrojmë shërbime dhe të fillojmë një marrëdhënie kontraktuale. Prandaj, një ekstrakt nga Dhoma e Tregtisë dhe / ose verifikimi i një kopje ose një provë e vlefshme identiteti mund të kërkohet në këtë kontekst. Mund të lexoni më shumë për këtë në vazhdim Detyrimet e KYC.

Kushtet e përgjithshme

Kushtet dhe rregullat tona të përgjithshme zbatohen për shërbimet tona. Këto terma dhe kodifikime të përgjithshme do t'ju dërgohen së bashku me marrëveshjen e caktimit. Ju gjithashtu mund t'i gjeni tek Kushtet e përgjithshme.

Procedura e ankesave

Ne i kushtojmë një rëndësi të madhe kënaqësisë së klientëve tanë. Firma jonë do të bëjë gjithçka në fuqinë e saj për t'ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm. Nëse megjithatë jeni të pakënaqur me një aspekt të veçantë të shërbimeve tona, ne ju kërkojmë që të na njoftoni sa më shpejt që të jetë e mundur dhe ta diskutoni atë me avokatin tuaj. Në konsultim me ju, ne do të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje për problemin që është shfaqur. Ne gjithmonë do ta konfirmojmë me shkrim këtë zgjidhje për ju. Në rast se nuk është e mundur të arrijmë një zgjidhje së bashku, zyra jonë gjithashtu ka një procedurë ankese për zyra. Për më tepër, mund të gjeni në lidhje me këtë procedurë në Procedura e ankesave në zyrë.

Çfarë thonë klientët për ne

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit dhe udhëzim i përsosur!

Z. Meevis më ka ndihmuar në një çështje të ligjit të punës. Ai e bëri këtë, së bashku me ndihmësin e tij Yara, me shumë profesionalizëm dhe integritet. Krahas cilësive të tij si avokat profesionist, ai mbeti në çdo kohë i barabartë, një njeri me shpirt, që të jepte një ndjenjë të ngrohtë dhe të sigurt. Hyra në zyrën e tij me duar në flokë, zoti Meevis më dha menjëherë ndjesinë se mund t'i lëshoja flokët dhe ai do të merrte përsipër që nga ai moment, fjalët e tij u bënë vepra dhe premtimet u mbajtën. Ajo që më pëlqen më shumë është kontakti i drejtpërdrejtë, pavarësisht ditës/orarit, ai ishte aty kur kisha nevojë për të! Një top! Faleminderit Tom!

Nora

Eindhoven

10

i shkëlqyer

Aylin është një nga avokatet më të mira të divorcit, e cila është gjithmonë e arritshme dhe jep përgjigje me detaje. Edhe pse na u desh të menaxhonim procesin tonë nga vende të ndryshme, nuk u përballëm me ndonjë vështirësi. Ajo e menaxhoi procesin tonë shumë shpejt dhe pa probleme.

Ezgi Balik

Harlem

10

Pune e bukur Aylin

Shumë profesional dhe gjithmonë efikas në komunikim. Te lumte!

Babil

Lelystad

10

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

mike

Hoogeloon

10

Rezultat i shkëlqyer dhe bashkëpunim i këndshëm

I paraqita rastin tim LAW and More dhe u ndihmua shpejt, me dashamirësi dhe mbi të gjitha në mënyrë efektive. Jam shumë i kënaqur me rezultatin.

Sabine

Eindhoven

10

Trajtimi shumë i mirë i çështjes sime

Do të doja të falënderoja shumë Aylin për përpjekjet e saj. Jemi shumë të kënaqur me rezultatin. Klienti është gjithmonë qendror me të dhe ne jemi ndihmuar shumë mirë. Njohuri dhe komunikim shumë i mirë. Rekomandoni vërtet këtë zyrë!

Shahin kara

Veldhoven

10

Ligjërisht i kënaqur me shërbimet e dhëna

Situata ime u zgjidh në një mënyrë që mund të them vetëm se rezultati është ashtu siç doja. Më ndihmuan për kënaqësinë time dhe mënyra se si veproi Aylin mund të përshkruhet si e saktë, transparente dhe vendimtare.

Arsalani

Mierlo

10

Gjithçka e rregulluar mirë

Që në fillim patëm një klikim të mirë me avokaten, ajo na ndihmoi të ecnim në rrugën e duhur dhe largoi paqartësitë e mundshme. Ajo ishte e qartë dhe një person njerëzor që ne e përjetuam si shumë të këndshme. Ajo e bëri të qartë informacionin dhe nëpërmjet saj ne dinim saktësisht se çfarë të bënim dhe çfarë të prisnim. Një përvojë shumë e këndshme me Law and more, por sidomos me avokatin me të cilin kemi pasur kontakt.

Vera

Helmond

10

Njerëz shumë të ditur dhe miqësorë

Sherbim shume i mire dhe profesional (ligjor). Komunikoni dhe punoni në të njëjtën kohë. Ik ben geholpen dera dhr. Tom Meevis në mw. Aylin Selamet. Me pak fjalë, kam pasur një përvojë të mirë me këtë zyrë.

Mehmet

Eindhoven

10

I madh

Njerëz shumë miqësorë dhe shërbim shumë i mirë…nuk mund të them ndryshe kjo është super e ndihmuar. Nëse ndodh, unë patjetër do të kthehem.

Jacky

Bree

10

Partneri / Avokati Menaxhues

Partner / Avokat

Avokati-në-ligjit
Avokati-në-ligjit
Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.