Në këtë kohë, ndoshta të gjithë do ta kenë vërejtur: presidenti Trump

Në këtë kohë, me siguri të gjithë do ta kenë vënë re: Popullariteti i presidentit Trump është ulur edhe më tej që kur ai prezantoi ndalimin e tij të diskutueshëm të udhëtimit. Mediat Hollandeze raportuan tashmë se gjashtë iranianë ishin bllokuar në aeroportin holandez Schiphol, ndërsa po udhëtonin nga Teherani për në Shtetet e Bashkuara. Më parë, një gjykatë në Seattle tashmë pezulloi ndalimin e udhëtimit. Ndërkohë, edhe tre gjyqtarë federal po shqyrtojnë ndalimin. Gjykatësit caktuan një seancë, e cila u zhvillua me telefon, u transmetua drejtpërdrejt dhe u pasua nga qindra mijëra njerëz. Vendimi i gjyqtarëve federal do të pasojë këtë javë.

08-02-2017

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.