Rregulla të reja për reklamimin e cigareve elektronike pa nikotinë

Që nga 1 korriku 2017, është e ndaluar në Hollandë të reklamoni cigare elektronike pa nikotinë dhe për përzierje barishte për gypat e ujit. Rregullat e reja vlejnë për të gjithë. Në këtë mënyrë, Qeveria Hollandeze vazhdon politikën e saj për të mbrojtur fëmijët nën 18 vjeç. Që nga 1 korriku 2017, gjithashtu nuk lejohet më të fitoni cigare elektronike si një çmim në panaire. Autoritetit Hollandez të Sigurisë së Ushqimit dhe Prodhimit të Konsumatorit i është ngarkuar detyra të monitorojë përputhjen me këto rregulla të reja.

Shpërndaje
Law & More B.V.