Më 1 janar, një ligj francez hyri në fuqi mbi bazën

Më 1 janar, një ligj francez hyri në fuqi mbi bazën e të cilit punonjësit mund të fiknin telefonat inteligjentë jashtë orarit të punës dhe kështu mund të ndërpresin hyrjen në emailin e tyre të punës. Kjo masë është pasojë e presionit të shtuar për të pasur gjithmonë nevojë të jetë e disponueshme dhe e lidhur, gjë që ka rezultuar në një sasi të madhe të çështjeve të tepërta dhe shëndetësore të papaguara. Kompanitë e mëdha me 50 ose më shumë punonjës u kërkohet të negociojnë me punonjësit e tyre për rregullat specifike që do të zbatohen për ta. A do të ndjekin holandezët?

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.