Po të ishte në dorë të Ministrit Hollandez

Nëse i takon Ministrit Hollandez Asscher të Affairsështjeve Sociale dhe Mirëqenies, kushdo që fiton pagën minimale ligjore do të marrë të njëjtën shumë fikse në orë në të ardhmen. Aktualisht, paga minimale për orë në Hollandë mund të varet ende nga numri i orëve të punës dhe sektori në të cilin punon. Projekt-ligji u bë i disponueshëm për konsultimin në internet sot, që do të thotë se të gjithë të interesuarit (individë, kompani dhe institucione) mund të paraqesin komentet e tij ose të saj mbi projekt-ligjin.

Shpërndaje
Law & More B.V.