Sistemi gjyqësor Hollandez po inovon. Nga 1 Mars 2017 do të

Sistemi gjyqësor holandez është duke përtërirë. Nga 1 Mars 2017 do të bëhet e mundur të mosmarrëveshja digjitale në Gjykatën Supreme të Hollandës në çështjet e kërkesës civile. Në thelb, procedura e kasacionit mbetet e njëjtë. Sidoqoftë, do të bëhet e mundur fillimi i procedurave në internet (një lloj thirrje dixhitale) dhe shkëmbimi digjital i dokumenteve dhe informacionit. E gjithë kjo është për shkak të hyrjes në fuqi të legjislacionit të ri të Cilësisë dhe Inovacionit (IKE).

09-02-2017

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.