Aksidentet e diskutueshme të kohëve të fundit me veturën që drejton vetveten

Aksidentet e diskutueshme të kohëve të fundit me veturën veturuese nuk e kanë shuar qartë industrinë dhe qeverinë Hollandeze. Kohët e fundit, një kambial është miratuar nga kabineti holandez i cili bën të mundur kryerjen e eksperimenteve në rrugë me vetura që drejtojnë veturën pa shoferin të jenë fizikisht të pranishëm në automjet. Deri më tani shoferi gjithmonë duhej të ishte i pranishëm fizikisht. Kompanitë së shpejti do të jenë në gjendje të bëjnë kërkesë për një leje që lejon të bëhen këto teste.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.