Një ankesë e zakonshme në botën juridike është se avokatët…

Një ankesë e zakonshme në botën ligjore është se avokatët në përgjithësi priren të përdorin ligje të pakuptueshme. Me sa duket, ky nuk është gjithmonë një problem. Gjyqtarja Hansje Loman dhe sekretari Hans Braam i gjykatës së Amsterdam së fundmi ka marrë 'Klare Taalbokaal 2016' (Trofeu i gjuhës së pastër 2016) për shkrimin e vendimit gjyqësor më të kuptueshëm. Vendimi ka të bëjë me pezullimin e lejedrejtimit për shkak të përdorimit të supozuar të drogës.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.