MUNDESI PER KARRIERE

Law & More

Law & More është një firmë ligjore dinamike, multidisiplinare, e vendosur në Parkun Shkencës në Eindhoven; i quajtur edhe Silicon Valley e Holandës. Ne kombinojmë njohuritë e një zyre të madhe korporate dhe taksash me vëmendjen personale dhe shërbimin e personalizuar që i përshtatet një zyre butiku. Firma jonë ligjore është vërtet ndërkombëtare për sa i përket fushës dhe natyrës së shërbimeve tona dhe punon për një sërë klientësh të sofistikuar holandezë dhe ndërkombëtarë, nga korporatat dhe institucionet tek individët. Për t'u ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshëm, ne kemi një ekip të përkushtuar avokatësh dhe juristësh shumëgjuhësh, të cilët zotërojnë gjuhën ruse, ndër të tjera. Ekipi ka një atmosferë të këndshme dhe joformale.

Aktualisht kemi vend për një praktikant studentor. Si student praktikant, ju merrni pjesë në praktikën tonë të përditshme dhe merrni mbështetje të shkëlqyeshme. Në fund të stazhit tuaj, ju do të merrni një vlerësim të praktikës nga ne dhe do të shkoni një hap më tej në përgjigjen e pyetjes nëse profesioni juridik është për ju. Kohëzgjatja e stazhit përcaktohet në konsultë.

Profile

Ne presim sa vijon nga praktikanti ynë studentor:
  • Aftësi të shkëlqyera për shkrim
  • Komandim i shkëlqyeshëm i gjuhës holandeze dhe angleze
  • Ju jeni duke bërë një arsim juridik në nivelin HBO ose WO
  • Ju keni interes të dukshëm për ligjin e korporatave, ligjin e kontratave, ligjin e familjes ose ligjin e imigracionit
  • Ju keni një qëndrim jo të pakuptimtë dhe jeni të talentuar dhe ambiciozë
  • Ju jeni në dispozicion për 3-6 muaj

Përgjigje

Dëshironi t’i përgjigjeni këtij vendi bosh? Dërgoni CV-në tuaj, letrën e motivimit dhe listën e markave (et) tek info@lawandmore.nl. Ju mund t'ia drejtoni letrën tuaj z. TGLM Meevis. Law & More është gjithmonë i interesuar të njohë profesionistë të talentuar dhe ambiciozë me arsim të mirë dhe prejardhje profesionale.

Çfarë thonë klientët për ne

Njerëz shumë të ditur dhe miqësorë

Sherbim shume i mire dhe profesional (ligjor). Komunikoni dhe punoni në të njëjtën kohë. Ik ben geholpen dera dhr. Tom Meevis në mw. Aylin Selamet. Me pak fjalë, kam pasur një përvojë të mirë me këtë zyrë.

10
Mehmet
Eindhoven

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.