Mbrojtja e të drejtave të privatësisë bëhet gjithnjë e më e rëndësishme në shoqërinë tonë të tanishme. Kjo për një pjesë të madhe mund t'i atribuohet digjitalizimit, një zhvillim në të cilin informacioni përpunohet më shpesh në një formë dixhitale. Fatkeqësisht, dixhitalizimi gjithashtu sjell rreziqe. Për të mbrojtur privatësinë tonë, përcaktohen rregulloret e privatësisë.

LAW & MORE MUND T AS NDIHME JU
N AN YDO MATSHTJE Lidhur me LIGJIN E MEDIAS

Avokat i mediave

Termi media përfshin gazetat, televizionin, radion dhe internetin. Mund të ndodhë që ju ose ndërmarrja juaj të paraqiteni në media pa dashur dhe në mënyrë negative. Në botën tonë moderne ku informacioni shpërndahet dhe ruhet në internet, kjo mund të vazhdojë t'ju ndjekë. Prandaj është e rëndësishme të ndërmerrni masat e duhura nëse po përjetoni probleme në media.

Ligji për media përfshin fusha të ndryshme të ligjit. Vëmendje e veçantë mund të përqendrohet në ligjin e të drejtave të autorit, ligjin e privatësisë dhe të drejtat e portreteve. Në përgjigjen e pyetjes nëse një botim është i paligjshëm, e drejta juaj për mbrojtje të nderit dhe reputacionit duhet të peshohet kundër të drejtës së lirisë së shprehjes.

Në rast të shpifjeve elektronike, është e rëndësishme që provat të regjistrohen në mënyrë korrekte. Në rast të një emaili të paligjshëm, është e rëndësishme që kjo email të mbahet në formë elektronike. Për më tepër, është e mundur që të regjistrohen prova në bewijsonline.nl. Kjo siguron që të keni prova të shëndosha.

Law & More mund t'ju ndihmojnë në çdo çështje në lidhje me ligjin për median. Avokatët tanë mund t'ju këshillojnë dhe t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje ligjore personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.