Maxim Hodak është një avokat ligjor hollandez me përvojë të gjerë ndërkombëtare (të brendshme) me një fokus të veçantë në shërbimin e klientëve nga tregjet euroaziane në Hollandë në fushat e ligjit të korporatave holandeze, të drejtës tregtare holandeze, të drejtës tregtare ndërkombëtare, korporatave financat, bashkimet dhe blerjet, krijimin dhe menaxhimin e projekteve komplekse ndërkombëtare dhe strukturat tatimore / financiare. Maxim Hodak komunikon në holandisht, gjermanisht, frëngjisht, anglisht, rusisht dhe ukrainisht.Maxim Hodak është përqendruar te klientët nga Eurasia si përgjigje ndaj një nevoje në rritje të klientëve të tillë për të marrë një këshillë dhe mbështetje të thellë juridike në kuadrin e vendosjes së operacioneve dhe strukturimi i pasurive dhe aktiviteteve brenda dhe përmes juridiksionit holandez.Maxim Hodak filloi karrierën e tij juridike në Clifford Chance Bruksel në 2002. Më pas ai ka punuar si këshilltar juridik në ING Bank në Hollandë. Në vitin 2005 iu kërkua të bashkohej me një kanal televiziv ndërkombëtar si këshilltar i përgjithshëm dhe drejtor drejtues i ndërmarrjes mbajtëse për të mbështetur njësinë në rritjen dhe zgjerimin e saj ndërkombëtar nga Hollanda. Duke filluar nga viti 2009 Maxim Hodak vazhdoi plotësisht të ofrojë shërbime juridike për klientë të ndryshëm euroaziatikë në Hollandë me fokus në ligjin e korporatave dhe kontratave, taksën ndërkombëtare, strukturimin e pasurive dhe financimin e projektit.Maxim Hodak ka një diplomë master në Drejtësi (Universiteti i Amsterdamit) dhe një diplomë arsimore profesionale pasuniversitare në fushën e Financave të Investimeve (Shkolla e Menaxhimit EHSAL, Bruksel). Për më tepër, Maxim Hodak është i preokupuar me edukimin e vazhdueshëm ligjor dhe tatimor në Hollandë.

Maksim Hodak

Imazhi i Maxim Hodak

Maksim Hodak është një avokat i hollësishëm hollandez me përvojë të gjerë ndërkombëtare (të brendshme) me një fokus të veçantë në shërbimin e klientëve nga tregjet euroaziane në Hollandë në fushat e ligjit të korporatave holandeze, të drejtës tregtare holandeze, të drejtës tregtare ndërkombëtare, financave të korporatave dhe bashkimet dhe blerjet, ngritja dhe menaxhimi i projekteve komplekse ndërkombëtare dhe strukturave tatimore / financiare. Maxim Hodak komunikon në holandisht, gjermanisht, frëngjisht, anglisht, rusisht dhe ukrainisht.

Maxim Hodak është përqendruar te klientët nga Eurasia si një përgjigje ndaj një nevoje në rritje të klientëve të tillë për të marrë një këshillë dhe mbështetje të thellë juridike në kuadrin e vendosjes së operacioneve dhe strukturimit të pasurive dhe aktiviteteve brenda dhe përmes juridiksionit Hollandez.

Maxim Hodak filloi karrierën e tij juridike në Clifford Chance Bruksel në 2002. Më pas ai ka punuar si këshilltar juridik në ING Bank në Hollandë. Në vitin 2005 iu kërkua të bashkohej me një kanal televiziv ndërkombëtar si këshilltar i përgjithshëm dhe drejtor drejtues i ndërmarrjes mbajtëse për të mbështetur njësinë në rritjen dhe zgjerimin e saj ndërkombëtar nga Hollanda. Duke filluar nga viti 2009, Maxim Hodak plotësisht vazhdoi të ofrojë shërbime juridike për klientë të ndryshëm euroaziatikë në Hollandë, me fokus në ligjin e korporatave dhe kontratave, taksat ndërkombëtare, strukturimin e pasurive dhe financimin e projektit.

Maxim Hodak ka një diplomë Master në Drejtësi (Universiteti i Amsterdam) dhe një diplomë arsimore profesionale pasuniversitare në fushën e Financave të Investimeve (Shkolla e Menaxhimit EHSAL, Bruksel). Për më tepër, Maxim Hodak është i preokupuar me edukimin e vazhdueshëm ligjor dhe tatimor në Hollandë.