Maks Mendor

 

Max Mendor është menaxher i mediave dhe marketingut në Law & More. Ai ka një gamë të gjerë të aftësive teknike dhe njohuri të organizatës dhe menaxhimit të kompanive.

Max Mendor mori gradën master në Marrëdhënie Ndërkombëtare nga Universiteti Slavonic i Kyiv. Ai ka më shumë se 15 vjet përvojë në zhvillimin e biznesit. brenda Law & More Max Mendor është i preokupuar me punën në komunikimet mediatike të firmës.

Shpërndaje