MAXIM HODAK

Maksim Hodak

Maksim Hodak është një avokat i hollësishëm hollandez me përvojë të gjerë ndërkombëtare (të brendshme) me një fokus të veçantë në shërbimin e klientëve nga tregjet euroaziane në Hollandë në fushat e ligjit të korporatave holandeze, të drejtës tregtare holandeze, të drejtës tregtare ndërkombëtare, financave të korporatave dhe bashkimet dhe blerjet, ngritja dhe menaxhimi i projekteve komplekse ndërkombëtare dhe strukturave tatimore / financiare. Maxim Hodak komunikon në holandisht, gjermanisht, frëngjisht, anglisht, rusisht dhe ukrainisht.

Maxim Hodak është përqendruar te klientët nga Eurasia si një përgjigje ndaj një nevoje në rritje të klientëve të tillë për të marrë një këshillë dhe mbështetje të thellë juridike në kuadrin e vendosjes së operacioneve dhe strukturimit të pasurive dhe aktiviteteve brenda dhe përmes juridiksionit Hollandez.

Maxim Hodak filloi karrierën e tij juridike në Clifford Chance Bruksel në 2002. Më pas ai ka punuar si këshilltar juridik në ING Bank në Hollandë. Në vitin 2005 iu kërkua të bashkohej me një kanal televiziv ndërkombëtar si këshilltar i përgjithshëm dhe drejtor drejtues i ndërmarrjes mbajtëse për të mbështetur njësinë në rritjen dhe zgjerimin e saj ndërkombëtar nga Hollanda. Duke filluar nga viti 2009, Maxim Hodak plotësisht vazhdoi të ofrojë shërbime juridike për klientë të ndryshëm euroaziatikë në Hollandë, me fokus në ligjin e korporatave dhe kontratave, taksat ndërkombëtare, strukturimin e pasurive dhe financimin e projektit.

Maxim Hodak ka një diplomë Master në Drejtësi (Universiteti i Amsterdam) dhe një diplomë të arsimit profesional pasuniversitar në fushën e Financave të Investimeve (EHSAL Management School, Bruksel). Maxim Hodak është gjithashtu i preokupuar me edukimin e vazhdueshëm ligjor dhe tatimor holandez.

Çfarë thonë klientët për ne

Rezultat i shkëlqyer dhe bashkëpunim i këndshëm

I paraqita rastin tim LAW and More dhe u ndihmua shpejt, me dashamirësi dhe mbi të gjitha në mënyrë efektive. Jam shumë i kënaqur me rezultatin.

10
Sabine
Eindhoven

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.