KENI NEVOJË PËR AVOKATIN E ENERGJISË?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

/
Ligji i Energjisë
/

Ligji i Energjisë

Në parim, ligji i energjisë është i rëndësishëm kur energjia blihet, furnizohet ose gjenerohet. Furnizuesit e energjisë, si dhe kompanitë dhe individët privatë prandaj luajnë një rol në këtë. Law & MoreAvokatët e vëzhgojnë nga afër të gjitha zhvillimet në ligjin e energjisë, përfshirë zhvillimet e reja në fushën e gjenerimit të energjisë së qëndrueshme.

Menyja e Shpejtë

Ekspertët tanë kanë një orientim të gjerë, pasi përqendrohen në të gjitha format e energjisë. Pra, nafta, gazi natyror, energjia elektrike, biomasa dhe era dhe energjia diellore. Për shkak të këtij orientimi të gjerë, klientët tanë janë furnitorë dhe prodhues si dhe konsumatorë, investitorë dhe furnitorë të materialeve dhe shërbimeve. Më në fund, ne gjithashtu punojmë në fushën e furnizimeve të shërbimeve në vendet industriale, duke mbuluar produkte të tilla si avulli dhe uji i demineralizuar. Pra, a keni nevojë për një specialist në fushën e ligjit të energjisë? Law & More ju ofron shërbimet e mëposhtme nga të dyja Eindhoven Amsterdam:

  • Hartimi i kontratave për ngrohje dhe energji;
  • Ofrimi i këshillave në lidhje me blerjen dhe shitjen e energjisë;
  • Ofrimi i këshillave në lidhje me pajtueshmërinë me legjislacionin për energjinë dhe marrëveshjet për energjinë;
  • Dhënia e këshillave në lidhje me hartimin e një politike të qëndrueshme energjetike;
  • Hartimi i planeve të efiçiencës së energjisë;
  • Aplikimi për leje dhe përjashtime;
  • Ofrimi i këshillave për tregtimin e emetimeve dhe tregtimin e certifikatave.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Ekspertiza jonë në ligjin e energjisë

Energji diellore

Energji diellore

Ne fokusohemi në ligjin e energjisë që fokusohet në energjinë e erës dhe diellit.

Të dy ligjet holandeze dhe evropiane zbatohen për ligjin mjedisor. Na lejoni t'ju informojmë dhe t'ju këshillojmë.

A po kërkoni një specialist për tregtimin e emetimeve? Jemi të lumtur t'ju ndihmojmë më tej!

Prodhuesi i energjisë

Prodhuesi i energjisë

Avokatët tanë të korporatës mund të vlerësojnë marrëveshjet dhe të japin këshilla për to.

“Doja të kisha një avokat
që është gjithmonë gati për mua,
edhe në fundjavë ”

Legjislacioni i ri i energjisë

Ligji i energjisë luan një rol të rëndësishëm në shoqërinë e sotme, pasi ne nuk mund të bëjmë më pa energji elektrike, dritë dhe nxehtësi. Pjesa më e madhe e energjisë gjenerohet akoma nga karburantet fosile si nafta dhe gazi, por këto karburante janë të këqija për mjedisin dhe, përveç kësaj, ato po mbarojnë. Për të siguruar që ne të mos mbarojmë energjinë dhe të përmirësojmë mjedisin, tani do të përdorim burime alternative të energjisë si uji, era, rrezet e diellit dhe biogazat. Këto burime energjetike janë e ardhmja, sepse ato nuk janë të dëmshme për mjedisin dhe ato janë gjithashtu të pashtershme.

Çfarë thonë klientët për ne

Trajtimi shumë i mirë i çështjes sime

Do të doja të falënderoja shumë Aylin për përpjekjet e saj. Jemi shumë të kënaqur me rezultatin. Klienti është gjithmonë qendror me të dhe ne jemi ndihmuar shumë mirë. Njohuri dhe komunikim shumë i mirë. Rekomandoni vërtet këtë zyrë!

10
Shahin kara
Veldhoven

Juristët tanë të Energjisë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More Imazh

Për të siguruar që do të ndiqet një politikë e klimës dhe e klimës, e cila dëshmon për të ardhmen, Hollanda ka përfunduar Marrëveshjen e Energjisë për një rritje të qëndrueshme. Qëllimi i kësaj marrëveshje është që Holanda të drejtohet plotësisht në energji të qëndrueshme deri në vitin 2050. Marrëveshja e Energjisë përmban objektiva të ndryshëm për kompanitë që kërkojnë prej tyre të kursejnë energji. Për më tepër, qeveria Hollandeze ka lidhur marrëveshje afatgjata me një numër të madh sektorësh për të monitoruar përmirësimin e efikasitetit të energjisë. Kompanitë që janë pjesë e këtyre marrëveshjeve do të kenë disa përparësi: ata do të përfitojnë nga kursimet e kostos, risitë e shumta të proceseve dhe një imazh të qëndrueshëm. Por ka edhe disa detyrime që lidhen me marrëveshjet shumëvjeçare. Këto marrëveshje janë të ndërlikuara dhe përpilohen një numër i madh rregullash. A është ndërmarrja juaj e prekur edhe nga rregulloret e reja? Mbështetja e duhur juridike është e rëndësishme, në mënyrë që të dini se ku qëndroni. Ju lutem kontaktoni Law & More dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

Imazhi i EnergjisëLegjislacioni në fushën e furnizuesve të energjisë

A keni të bëni me blerjen ose shitjen e energjisë? Atëherë ju e dini që mund të blini energji elektrike si jashtë dhe ashtu edhe përmes bursës. Meqenëse me metodën mbikëqyrëse njëra nga palët mund të falimentojë, mbështetja ligjore është shumë e rëndësishme. Shtë gjithashtu e rëndësishme që të bëhen marrëveshje të qarta në mënyrë që pala tjetër të përmbushë detyrimet e saj dhe furnizuesi të mos pësojë humbje. Law & More ofron mbështetje në këto aktivitete në mënyrë që të mos jeni përballur me ndonjë surprizë.

Në shumë raste, furnizimi i energjisë elektrike dhe gazit bëhet përmes një rrjeti të energjisë elektrike ose gazit. Personat ose ndërmarrjet që furnizojnë energji për konsumatorët e tjerë janë të detyruar të emërojnë një operator të rrjetit. Sidoqoftë, ekzistojnë përjashtime nga ky rregull: nëse, për shembull, përdorni një sistem të mbyllur të shpërndarjes ose një linjë të drejtpërdrejtë, detyrimi për të emëruar një operator të rrjetit nuk zbatohet. Një sistem shpërndarje i mbyllur është një rrjet biznesi që është i kufizuar gjeografikisht dhe mund të ketë vetëm një numër të caktuar klientësh. Pronarët e një sistemi të mbyllur të shpërndarjes mund të bëjnë kërkesë për një përjashtim nga detyrimi për të caktuar një operator të rrjetit. Një linjë e drejtpërdrejtë ekziston kur një linjë elektrike ose tubacioni i gazit lidh një prodhues të energjisë drejtpërdrejt me një përdorues të energjisë. Një linjë e drejtpërdrejtë nuk është pjesë e një rrjeti, kështu që nuk ka asnjë detyrim të emëroni një operator të rrjetit në këtë rast.

Nëse jeni pjesë e një furnizuesi të energjisë, është e rëndësishme për ju të përcaktoni nëse ekziston një sistem i mbyllur i shpërndarjes ose një linjë direkte. Kjo për shkak se të drejtat dhe detyrimet e ndryshme luajnë një rol në të dy format e furnizimit. Sidoqoftë, ka edhe aspekte të tjera që duhet të merrni parasysh. Për shembull, furnizuesit e energjisë mund të kenë nevojë për një licencë për të furnizuar gaz dhe energji elektrike për konsumatorët e vegjël. Për më tepër, furnizuesit e energjisë duhet të marrin parasysh rregulloret nga Akti i Nxehtësisë, i cili nga ana tjetër ndikon në lidhjen e kontratave të ngrohjes.

A keni ndonjë pyetje ose paqartësi në lidhje me ligjin e energjisë për furnizuesit e energjisë? Pastaj telefononi në ekspertët e Law & More. Ne ofrojmë mbështetje ligjore për kompanitë dhe konsumatorët që merren me gaz dhe energji elektrike. Pavarësisht nëse po aplikoni për licencë, për të hartuar një kontratë energjetike ose duke marrë pjesë në një panair të tregtisë së energjisë, specialistët tanë janë në shërbimin tuaj.

Tregtimi i emetimeve dhe tregtimi i çertifikatave

Si kompani, a keni të bëni me tregtimin e emetimeve ose tregtimin e çertifikatave? Ju duhet të llogarisni sa CO2 lëshoni çdo vit, në mënyrë që të merrni një sasi të përshtatshme të të drejtave të emetimeve. Nëse ndodh që ju lëshoni më shumë, sepse blerja e produktit tuaj është rritur, do t'ju duhet të drejta shtesë për emetim. Nëse keni nevojë për sasi më të mëdha të energjisë, mund të merrni pjesë në tregtinë e çertifikatave. Në të dy rastet, Law & Moreavokatët do të vijnë në dispozicion për ju. Specialistët tanë përqendrohen në tregtimin e emetimeve dhe tregtimin e çertifikatave dhe dinë se si t'ju ndihmojnë nëse keni probleme me këtë. Pra, keni ndonjë pyetje në lidhje me të drejtat e emetimeve? A doni të aplikoni për një leje emisioni? Apo keni nevojë për këshilla për tregtimin e emetimeve ose tregtimin e çertifikatave? Ju lutemi kontaktoni avokatët në Law & More.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.