A jeni një sipërmarrës apo një individ privat që kërkoni njohuri të specializuara, pa humbur vëmendjen e kontaktit personal? atëherë Law & More është firma ligjore në Amsterdam për ju. Law & More është një firmë dinamike, multidisiplinare juridike, e vendosur në Amsterdam që ndërton njohuritë e një zyre të madhe me vëmendjen dhe shërbimin e përshtatur që prisni nga një zyrë butike. Dhe ndërsa firmat e tjera juridike ofrojnë vetëm ndihmë juridike, avokatët e Law & More shkoni një hap më tej. Specialistët tanë në Amsterdam ofrojnë jo vetëm mbështetje ligjore dhe ju ndihmojnë si këshilltar ose këshilltar gjyqësor, por avokatët në Law & More shërbejnë gjithashtu si partneri juaj sparring në fushën juridike.

KA DUHET LIGJUES N AM AMSTERDAM?
KONTAKT LAW & MORE!

Avokat në Amsterdam

A jeni një sipërmarrës apo një individ privat që kërkoni njohuri të specializuara, pa humbur vëmendjen e kontaktit personal? atëherë Law & More është firma ligjore në Amsterdam për ju. Law & More është një firmë dinamike, multidisiplinare juridike, e vendosur në Amsterdam që ndërton njohuritë e një zyre të madhe me vëmendjen dhe shërbimin e përshtatur që prisni nga një zyrë butike.

Menuja e shpejtë

Dhe ndërsa firmat e tjera juridike ofrojnë vetëm ndihmë juridike, avokatët e Law & More shkoni një hap më tej. Specialistët tanë në Amsterdam ofrojnë jo vetëm mbështetje ligjore dhe ju ndihmojnë si këshilltar ose këshilltar gjyqësor, por avokatët në Law & More shërbejnë gjithashtu si partneri juaj sparring në fushën juridike. Ne kemi një ekip të specializuar, të specializuar të avokatëve që është i gatshëm t'ju ndihmojë të zgjidhni problemin tuaj ligjor në çfarëdo mënyre. A jeni kurioz për metodën tonë të punës? Atëherë ju lutemi na kontaktoni.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 20 369 71 21

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Ekspertizat e Law & More në Amsterdam

Si një avokat juridik Law & More është aktiv në fushat e ligjit të korporatave, të drejtës së pronësisë intelektuale dhe teknologjisë, si dhe ligjin e punës, ligjin e imigracionit dhe ligjin e familjes. A po kërkoni për një fushë tjetër të ligjit? Pastaj hidhni një sy në faqen tonë të vlerësimeve të ekspertëve në të cilën janë renditur të gjitha fushat tona të ligjit. Juristët tanë janë ekspertë në të gjitha fushat e përmendura dhe janë të lumtur t'ju ndihmojmë në çdo fushë. Kur bëhet fjalë për kompanitë, Law & More vepron për sipërmarrës në degë të ndryshme, të tilla si industri, transport, bujqësi, kujdes shëndetësor dhe pakicë. Për më tepër, avokatët tanë në Amsterdam kanë një përvojë të madhe në punën për kompani inovative dhe ndihmë ose udhëzime për fillimin e ndërmarrjeve. Avokatët tanë janë mësuar të punojnë në fushat e teknologjisë, kërkimit shkencor, zhvillimit, krijimit të të drejtave të pronësisë intelektuale, licencimin dhe shpikjen e zgjerimit.

Avokati i Amsterdamit

Firma ligjore në Amsterdam

Përveç njohurive tona të gjera mbi ligjin Hollandez (procedural), firma jonë juridike është vërtet ndërkombëtare për sa i përket fushëveprimit dhe natyrës së shërbimeve tona dhe punon për një varg klientësh të sofistikuar holandezë dhe ndërkombëtarë, nga korporatat dhe institucionet te individët. Për t'u ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshëm, ne kemi një ekip të përkushtuar të avokatëve dhe juristëve shumëgjuhësh, të cilët zotërojnë gjuhën ruse, ndër të tjera. Ata janë në gjendje t'ju drejtojnë dhe ju ndihmojnë që nga fillimi deri në fund të çdo procesi ligjor, duke e mbështetur punën e tyre në një strategji të përparuar dhe të menduar mirë. Pavarësisht kombësisë, parimi themelor në Law & More është se të gjithë duhet të kenë mundësinë të qëndrojnë për të drejtat e tyre. Prandaj avokatët tanë përpiqen për raportin më të mirë të mundshëm të cilësisë së çmimeve për klientët tanë. Kjo siguron që ju të merrni ndihmë juridike në një nivel të lartë dhe se investimi juaj do të paguajë vetë.

Pra, kur avokatët normalë ofrojnë vetëm njohuri juridike dhe një sy kritik, avokatët tanë në Amsterdam ofrojnë më shumë shërbime sesa firmat e tjera të avokatit. Law & More ekipi në Amsterdam punon në një mënyrë praktike dhe personale si për kompanitë ndërkombëtare ashtu edhe ato kombëtare dhe individët privatë. Në zyrën tonë në Amsterdam kemi orë të gjata të hapjes dhe jemi të hapur mbrëmjeve dhe fundjavave. Avokatët tanë janë mësuar të punojnë shpejt, kështu që kurrë nuk do të keni nevojë të prisni gjatë për një përgjigje në postën tuaj elektronike ose përpara se të keni një nga stafi ynë në telefon. Edhe jashtë orarit të punës, gjithmonë mund të arrish tek një prej avokatëve tanë. Shpejtësia dhe ekspertiza kanë një rëndësi parësore për ne, që do të thotë se ju mund të mbështeteni në komunikim të qetë dhe të synuar. A jeni i interesuar për shërbimin tonë? Atëherë ju lutemi na kontaktoni. Avokatët e Law & More janë në shërbimin tuaj!

Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Yara Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Këshilltari Ligjor

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 20 369 71 21 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.