A jeni një sipërmarrës apo një individ privat, i cili përballet me një problem juridik dhe a do të dëshironit ta shihni të zgjidhur? Ju lutem kontaktoni Law & More, avokatët tanë janë të lumtur t'ju ndihmojnë! në Law & More ne e kuptojmë që, pavarësisht nëse jeni sipërmarrës apo individ privat, çdo çështje juridike është një çështje shumë e madhe dhe se çdo çështje ligjore mund të ketë një ndikim të madh në jetën tuaj. Pra, në kontrast me shumicën e firmave të avokatisë, Law & More ju ofron diçka ekstra. Kur shumica e firmave juridike kanë njohuri vetëm për fushën e përcaktuar të ligjit tonë dhe kryejnë veprimtari në mënyrë rutinore, Law & More ju siguron një shërbim të shpejtë dhe një qasje personale përveç njohurive të gjera dhe specifike juridike.

KA NEVOJ avokat në EINDHOVEN?
KONTAKT LAW & MORE!

Avokat në Eindhoven

A jeni një sipërmarrës apo një individ privat, i cili përballet me një problem juridik dhe a do të dëshironit ta shihni të zgjidhur? Ju lutem kontaktoni Law & More, avokatët tanë janë të lumtur t'ju ndihmojnë! në Law & More ne e kuptojmë që, pavarësisht nëse jeni sipërmarrës apo individ privat, çdo çështje juridike është një çështje shumë e madhe dhe se çdo çështje ligjore mund të ketë një ndikim të madh në jetën tuaj. Pra, në kontrast me shumicën e firmave të avokatisë, Law & More ju ofron diçka ekstra.

Menuja e shpejtë

Kur shumica e firmave juridike kanë njohuri vetëm për fushën e përcaktuar të ligjit tonë dhe kryejnë veprimtari në mënyrë rutinore, Law & More ju siguron një shërbim të shpejtë dhe një qasje personale përveç njohurive të gjera dhe specifike juridike. Për shembull, avokatët tanë janë ekspertë në fushën e ligjit të familjes, ligjit të punës, ligjit të korporatave, ligjit të pronësisë intelektuale dhe pajtueshmërisë. Dhe kur bëhet fjalë për kompanitë, Law & More vepron për sipërmarrës në degë të ndryshme, të tilla si industri, transport, bujqësi, kujdes shëndetësor dhe pakicë. A po kërkoni për një fushë tjetër të ligjit? Pastaj ju lutemi hidhini një sy faqes sonë të ekspertizës në të cilën janë renditur të gjitha fushat tona të ligjit.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Ekspertiza e Law & More në Eindhoven

Pavarësisht nga lloji i çështjes juridike, tonë Law & More avokatët janë në gjendje t'ju drejtojnë dhe ju ndihmojnë që nga fillimi deri në fund të çdo procesi ligjor, duke e mbështetur punën e tyre në një strategji të përparuar dhe të menduar mirë. Firma jonë juridike gjithashtu ofron shërbime të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve ligjore dhe të kontesteve si për kompanitë ashtu edhe për individët privatë dhe kryen vlerësime të balancuara të mundësive dhe rreziqeve përpara të gjitha procedurave ligjore. Dhe kur të vijë një procedurë ligjore, avokatët tanë nga Eindhoven do të luftojnë për ju. Në fund të fundit, ne besojmë se të gjithë duhet të kenë mundësinë të qëndrojnë për të drejtat e tyre. Kjo është edhe arsyeja pse ne përpiqemi për raportin më të mirë të mundshëm të cilësisë së çmimeve për klientët tanë, kështu që ju mund të jeni i sigurt që investimi juaj do të paguajë vetë. Megjithatë, Law & More ofron jo vetëm shërbime juridike si këshilltar dhe këshilltar gjyqësor, por gjithashtu është në dispozicion për ju si një partner sparring.

Firma ligjore në Eindhoven

Firma ligjore në Eindhoven

Për më tepër, përveç njohurive tona të gjera mbi ligjin Hollandez (procedural), kemi shumë përvojë ndërkombëtare. Zyra jonë nuk është vetëm ndërkombëtare për sa i përket fushëveprimit dhe natyrës së shërbimeve të saj, por edhe për sa i përket gamës së klientëve të përparuar vendorë dhe ndërkombëtarë. Për t'iu ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshëm, ne kemi një ekip të përkushtuar të avokatëve dhe juristëve shumëgjuhësh, të cilët zotërojnë gjuhën ruse, ndër të tjera. Pra, pavarësisht nëse jeni një kompani e huaj, një kompani e huaj ose një person privat ose nëse përballeni me një çështje juridike në lidhje me një palë të huaj, Law & More avokatët janë atje për ju! A jeni kurioz për metodën tonë të punës dhe çfarë mund të bëjmë për ju? Atëherë ju lutemi na kontaktoni.

Pra, a po kërkoni për njohuritë e një zyre të madhe korporative? Por a do të dëshironit akoma të keni kontakte personale, si një zyrë e vogël për butikët? atëherë Law & More është firma ligjore e Eindhoven për ju. Law & More është një firmë juridike dinamike, disiplinore, e vendosur në Parkun e Shkencave në Eindhoven, e quajtur gjithashtu Lugina e Siliconit të Hollandës që punon për një gamë të gjerë klientësh vendorë dhe ndërkombëtarë, kompani, institucione dhe individë. Avokatët tanë në Eindhoven ju ofrojnë më shumë shërbime sesa zyrat e tjera. Për shembull, zyra jonë e Eindhoven ka orë të gjata të hapjes dhe ne jemi gjithashtu të hapur gjatë mbrëmjeve dhe fundjavave (E hënë / E Premte 8.00 - 22.00, E Shtunë / Kështu 9.00 - 17.00). Për më tepër, ne jemi mësuar të punojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur, kështu që ju nuk duhet të prisni gjatë që ne t'i përgjigjemi postës tuaj ose para se të keni një nga punonjësit tanë në telefon.

Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Yara Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Këshilltari Ligjor

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.