Telefoni i mençur është bërë një pjesë thelbësore e rrugës Hollandeze të rrugëve

Smartphone është bërë një pjesë thelbësore e peizazhit holandez. Sidoqoftë, nuk duhet të bëhet një faktor i vazhdueshëm; sidomos jo në mjedisin profesional. Kohët e fundit, një gjykatës Hollandez vendosi që përdorimi i WhatsApp gjatë orarit të punës bie në objektin e parimit 'pa punë, pa pagesë'. Në këtë rast, punonjësi i sapoardhur kishte dërguar jo më pak se 1,255 mesazhe dashurore në gjysmë viti, të cilat sipas gjykatës Hollandeze justifikuan zbritjen e një total prej 1500 €, - nga pagesa që ende duhet të paguhet të drejta të papaguara për pushime. Prandaj, mendoni dy herë para se të kapni atë telefon nga tavolina juaj.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.