Rregulla të reja për reklamimin e cigareve elektronike pa nikotinë

Që nga 1 korriku 2017, është e ndaluar në Hollandë të reklamoni cigare elektronike pa nikotinë dhe për përzierje barishte për gypat e ujit. Rregullat e reja vlejnë për të gjithë. Në këtë mënyrë, Qeveria Hollandeze vazhdon politikën e saj për të mbrojtur fëmijët nën 18 vjeç. Që nga 1 korriku 2017, gjithashtu nuk lejohet më të fitoni cigare elektronike si një çmim në panaire. Autoritetit Hollandez të Sigurisë së Ushqimit dhe Prodhimit të Konsumatorit i është ngarkuar detyra të monitorojë përputhjen me këto rregulla të reja.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.