Postimi i kostove të rishikimeve negative dhe false të Google

Postimi i komenteve negative dhe të rreme të Google i kushton shtrenjtë një klienti të pakënaqur. Klienti postoi komente negative në lidhje me çerdhen dhe bordin e saj të drejtorëve me emra të ndryshëm dhe në mënyrë anonime. Të Amsterdam Gjykata e Apelit deklaroi se klientja nuk ka kundërshtuar se nuk ka vepruar konform rregullave të ligjit të pashkruar që konsiderohen të pranueshme në jetën shoqërore dhe për këtë arsye ka kryer një veprim të kundërligjshëm ndaj çerdhes. Rezultati është se klientit i kërkohet të paguajë rreth 17.000 euro për dëme dhe shpenzime të tjera.

2018-01-13

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.