Po të ishte në dorë të Ministrit Hollandez

Nëse i takon Ministrit Hollandez Asscher të Affairsështjeve Sociale dhe Mirëqenies, kushdo që fiton pagën minimale ligjore do të marrë të njëjtën shumë fikse në orë në të ardhmen. Aktualisht, paga minimale për orë në Hollandë mund të varet ende nga numri i orëve të punës dhe sektori në të cilin punon. Projekt-ligji u bë i disponueshëm për konsultimin në internet sot, që do të thotë se të gjithë të interesuarit (individë, kompani dhe institucione) mund të paraqesin komentet e tij ose të saj mbi projekt-ligjin.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.