Hollanda është një lider inovacioni në Evropë

Sipas tabelës së rezultateve evropiane të inovacionit të Komisionit Evropian, Hollanda merr 27 tregues për potencialin e inovacionit. Hollanda tani është në vendin e 4-të (2016 - vendi i 5-të), dhe është emëruar si Drejtues i Inovacionit në 2017, së bashku me Danimarkën, Finlandën dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Sipas Ministrit Hollandez të Punëve Ekonomike, arritëm në këtë rezultat sepse shtetet, universitetet dhe kompanitë punojnë ngushtë së bashku. Një nga kriteret e tabelës së rezultateve evropiane të inovacionit për vlerësimin e shtetit ishte 'bashkëpunimi publik-privat'. Vlen të përmendet gjithashtu se investimet për inovacione në Hollandë janë më të lartat në Evropë.

A jeni i interesuar në tabelën e rezultateve Evropiane të Inovacionit 2017? Ju mund të lexoni gjithçka në faqen e internetit të Komisionit Evropian.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.