Kostot për përdorimin e telefonit tuaj celular jashtë vendit po zvogëlohen me shpejtësi

Në ditët e sotme, është tashmë shumë më pak e zakonshme të kthehesh në një faturë të lartë telefonike (pa dashje) prej disa qindra eurosh pas atij udhëtimi vjetor, të merituar brenda Evropës. Kostot e përdorimit të një telefoni celular jashtë vendit janë ulur me më shumë se 90% krahasuar me 5-10 vitet e fundit. Si rezultat i përpjekjeve të Komisionit Evropian, kostot e roamingut (me pak fjalë: kostot e bëra për t'i mundësuar ofruesit të përdorë rrjetin e një ofruesi të huaj) do të shfuqizohen plotësisht për 15 qershor 2017. Nga ajo datë, kostot për përdorimin e telefonit të huaj brenda Evropës do të zbriten nga pakoja juaj si zakonisht, përkundrejt një tarife normale.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.