Imazhi i lajmeve

Eindhoven është ndër të tjera i njohur për aeroportin e tij'Eindhoven aeroporti '…

Eindhoven është ndër të tjera i njohur për aeroportin e tij'Eindhoven aeroporti'. Ata që zgjedhin të jetojnë afër Eindhoven Aeroporti do të duhet të marrë parasysh shqetësimin e mundshëm të fluturimit të avionëve. Megjithatë, një banor vendas holandez zbuloi se ky shqetësim ishte bërë shumë serioz dhe kërkoi kompensimin e humbjes. Gjykata holandeze e Brabantit Lindor nuk u pajtua: ka vend për kompensim vetëm nëse dëmi nuk ishte i parashikueshëm në kohën kur ai bleu dy shtëpitë e tij në 1993 dhe 2009. Fatkeqësisht për banorin dëmi ishte i parashikueshëm pasi standardi i zhurmës ishte i njohur që nga ajo kohë. 1979. Dhe, pavarësisht nga një rritje në lëvizjet e fluturimit nga 18,000 në 30,000 lëvizje, ky standard i zhurmës nuk ishte tejkaluar.

12-04-2017

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.